Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aja daashuur Songtekst: make your move

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aja daashuur - make your move ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make your move? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aja daashuur! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aja daashuur en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make your move .

Origineel

Ive been waiting for you all of my life Ive been waiting for you to make that sacrifice Cant you see by the way I stand next to you That I want you to say that you love me too? (Chorus) So make you move, its time to choose Tell me youre mine before were out of time Make your move, its time to choose Tell me youre mine before were out of time Do you think about me late at night? Am I on your mind when you turn out the lights? I cant make it unless you tell me true That youll love me always, like I love you (Chorus) So make you move, its time to choose Tell me youre mine before were out of time Make your move, its time to choose Tell me youre mine before were out of time Ive been told that you like certain girls Girls with fair skin and hair with no curls But I can tell by the way you look at me That you will love me real soon, that we were meant to be Ive been waiting for you all of my life Ive been waiting for you to make that sacrifice Cant you see by the way I stand next to you That I want you to say that you love me too (Chorus) So make you move, its time to choose Tell me youre mine before were out of time Make your move, its time to choose Tell me youre mine before were out of time

 

Vertaling

Ik wacht al mijn hele leven op je Ik heb op je gewacht om dat offer te brengen Zie je niet hoe ik naast je sta Dat ik wil dat je zegt dat je ook van mij houdt? (Refrein) Laat je bewegen, het is tijd om te kiezen Zeg me dat je van mij bent voordat de tijd op was Maak uw zet, het is tijd om te kiezen Zeg me dat je van mij bent voordat de tijd op was Denk je 's avonds laat aan me? Ben ik aan het denken als je het licht uitdoet? Ik kan het niet redden tenzij je me zegt dat het waar is Dat je altijd van me zult houden, zoals ik van je hou (Refrein) Laat je bewegen, het is tijd om te kiezen Zeg me dat je van mij bent voordat de tijd op was Maak uw zet, het is tijd om te kiezen Zeg me dat je van mij bent voordat de tijd op was Er is mij verteld dat je van bepaalde meisjes houdt Meisjes met een lichte huid en haar zonder krullen Maar ik zie het aan de manier waarop je naar me kijkt Dat je heel snel van me zult houden, zoals we bedoeld waren Ik wacht al mijn hele leven op je Ik heb op je gewacht om dat offer te brengen Zie je niet hoe ik naast je sta Dat ik wil dat je zegt dat je ook van mij houdt (Refrein) Laat je bewegen, het is tijd om te kiezen Zeg me dat je van mij bent voordat de tijd op was Maak uw zet, het is tijd om te kiezen Zeg me dat je van mij bent voordat de tijd op was