Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ajr Songtekst: birthday party

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ajr - birthday party ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van birthday party? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ajr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ajr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals birthday party .

Origineel

[Verse 1] This hospital's got lots of cryin' kids A minute ago, I did not exist It's nice to finally meet my relatives I bet it's always gonna stay this fun I bet it's easy stayin' 'way from drugs I bet our parents always stay in love Always stay in love [Pre-Chorus] Me, my, oh, what a life So me and all my people gon' be stepping in time (Wow) Me, my, oh, what a life So me and all my people gon' be stepping in time [Chorus] So thank you For coming to my birthday party I am one-minute-old today And everything is going great (Oh) Thank you For coming to my birthday party I am one-minute-old today And my minute's been going great And I hope it stays that way [Verse 2] I bet this Instagram's a load of fun It's best to show the best of everyone I bet it never bites us in the bum I bet my ignorance is always bliss Except ignoring pigment in our skin I bet my country's nice to immigrants And that's just how it is [Pre-Chorus] Me, my, oh, what a life So me and all my people gon' be stepping in time (Wow) Me, my, oh, what a life So me and all my people gon' be stepping in time [Chorus] So thank you For coming to my birthday party I am one-minute-old today And everything is going great (Oh) Thank you (thank you) For coming to my birthday party I am one minute old today And my minute's been going great And I hope it stays that way [Bridge] In Heaven Everything is fine In Heaven Everything is fine You got your good things And I've got Heaven Everything is fine In Heaven Everything is fine You got your good things I've got mine [Chorus] Thank you (Thank you) For coming to my birthday party I am one-minute-old today (One-minute-old today) And everything is going great (I've got mine) Thank you (Thank you) For coming to my birthday party I am one-minute-old today (One-minute-old today) And my minute's been going great (I hope it stays that way) [Outro] This hospital's got lots of crying kids A minute ago I did not exist It's nice to finally meet my relatives I bet I'll never outgrow all my friends I bet I'll see a female president Yeah, I can tell this life'll be a cinch And that's just how it is

 

Vertaling

[Verse 1] Dit ziekenhuis heeft veel huilende kinderen Een minuut geleden, bestond ik niet Het is leuk om eindelijk mijn familie te ontmoeten I bet it's always gonna stay this fun I bet it's easy stayin' way from drugs Ik wed dat onze ouders altijd verliefd blijven Always stay in love [Pre-Chorus] Me, my, oh, what a life So me and all my people gon' be stepping in time (Wow) Me, my, oh, what a life So me and all my people gon' be stepping in time [refrein] So thank you Voor het komen naar mijn verjaardagsfeestje Ik ben vandaag één minuut oud And everything is going great (Oh) dank u Voor het komen naar mijn verjaardagsfeestje Ik ben vandaag één minuut oud En mijn minuutje gaat geweldig En ik hoop dat het zo blijft [Verse 2] Ik wed dat deze Instagram heel leuk is Het is het beste om het beste van iedereen te laten zien Ik wed dat het ons nooit in de kont bijt Ik wed dat mijn onwetendheid altijd zaligmakend is Behalve het negeren van pigment in onze huid Ik wed dat mijn land aardig is tegen immigranten. En zo is het maar net [Pre-Chorus] Me, my, oh, what a life So me and all my people gon' be stepping in time (Wow) Me, my, oh, what a life So me and all my people gon' be stepping in time [Chorus] So thank you Voor het komen naar mijn verjaardagsfeest Ik ben vandaag één minuut oud And everything is going great (Oh) Dank u (dank u) Voor je komst naar mijn verjaardagsfeestje Ik ben één minuut oud vandaag En mijn minuutje gaat geweldig En ik hoop dat het zo blijft [Brug] In de Hemel Alles is in orde In de hemel Alles is goed Jij hebt je goede dingen En ik heb Heaven Alles is goed In de hemel Alles is goed Jij hebt jouw goede dingen Ik heb de mijne [Chorus] Dank u (Dank u) For coming to my birthday party Ik ben één-minuut-oud vandaag (Eén-minuut-oud vandaag) And everything is going great (Ik heb de mijne) Dank u (Dank u) For coming to my birthday party Ik ben één-minuut-oud vandaag (One-minute-old today) And my minute's going great (Ik hoop dat het zo blijft) [Outro] Dit ziekenhuis heeft veel huilende kinderen Een minuut geleden bestond ik nog niet It's nice to finally meet my relatives Ik wed dat ik nooit al mijn vrienden zal ontgroeien Ik wed dat ik een vrouwelijke president zie Ja, ik kan zeggen dat dit leven een makkie zal zijn And that's just how it is