Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: akcent Songtekst: i m sorry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: akcent - i m sorry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m sorry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van akcent! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van akcent en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m sorry .

Origineel

With eyes wide open A new life hope I just realize it was no surprise My heart is broken you got me open It will heal in time I will be just fine I'm getting stronger, I'm hurt no longer My choice is right now I'll take it somehow Yalla Bina yalla Habibi yalla I said I said I'm sorry, said I'm sorry Yalla Bina yalla We eel Insha' Allah And I said com'on ask me, come on ask me Yalla Bina yalla Habibi yalla I said I said I'm sorry, said I'm sorry Yalla Bina yalla We eel Insha' Allah And I said com'on ask me, come on ask me My life is better it doesnt matter 'Cause I feel so free you're a memory I will love again 'cause I have a plan I'll find a girl that's right by the end of the night I'm getting stronger, I'm hurt no longer My choice is right now I'll take it somehow Yalla Bina yalla Habibi yalla I said I said I'm sorry, said I'm sorry Yalla Bina yalla We eel Insha' Allah And I said com'on ask me, come on ask me Yalla Bina yalla Habibi yalla I said I said I'm sorry, said I'm sorry Yalla Bina yalla We eel Insha' Allah And I said com'on ask me, come on ask me Yalla Bina yalla Habibi yalla Yalla Bina yalla We eel Insha' Allah Yalla Bina yalla Habibi yalla I said I said I'm sorry, said I'm sorry Yalla Bina yalla We eel Insha' Allah And I said com'on ask me, come on ask me

 

Vertaling

Met wijd open ogen Een nieuw leven hoop Ik besef net dat het geen verrassing was Mijn hart is gebroken je hebt me open Het zal genezen in de tijd zal ik gewoon goed zijn Ik word sterker, ik ben niet langer gekwetst Mijn keuze is nu aan mij Ik zal het op een of andere manier nemen Yalla Bina yalla Habibi yalla Ik zei dat het me spijt, zei dat het me spijt Yalla Bina yalla Weel Insha' Allah En ik zei kom op vraag het me, kom op vraag het me Yalla Bina yalla Habibi yalla Ik zei ik zei dat het me spijt, zei dat het me spijt Yalla Bina yalla Weel Insha' Allah En ik zei kom op vraag het me, kom op vraag het me Mijn leven is beter het maakt niet uit Want ik voel me zo vrij dat je een herinnering bent Ik zal weer liefhebben, want ik heb een plan Ik zal een meisje vinden dat aan het eind van de nacht goed is Ik word sterker, ik ben niet langer gekwetst Mijn keuze is nu Ik zal het op een of andere manier nemen Yalla Bina yalla Habibi yalla Ik zei dat het me spijt, zei dat het me spijt Yalla Bina yalla We eel Insha' Allah En ik zei kom op vraag het me, kom op vraag het me Yalla Bina yalla Habibi yalla Ik zei ik zei dat het me spijt, zei dat het me spijt Yalla Bina yalla We eel Insha' Allah En ik zei kom op vraag het me, kom op vraag het me Yalla Bina yalla Habibi yalla Yalla Bina yalla We eel Insha' Allah Yalla Bina yalla Habibi yalla Ik zei dat het me spijt, zei dat het me spijt Yalla Bina yalla We eel Insha' Allah En ik zei kom op vraag het me, kom op vraag het me