Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: akon Songtekst: birthmark

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: akon - birthmark ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van birthmark? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van akon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van akon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals birthmark .

Origineel

Yeeaaa yeaaaa. Oooo oooo. Yeeaaa yeaaaa. Oooo oooo. Yeeaaa. I made the mark on february 1st. Between me and you you can call it birth. The beginning of our universe remind me. Of Alicia Keys verse. I'm falliiinggg foor you. I wish I had an opportunity to not do. What I did to hurt you now I'm here living with regrets. I know that it was my fault, I know that I got caught,. So please don't loose your thoughts of me loving you. And you loving me. I'm on the highway swerving I aint drunk. But I'm about to hit the curb'n looking at the calendar. Getting nervous just a few more days to the first soul. This is the day it all began one place. That it came together more than a ring or a tattoo. Wish your birthmark that reminds of you. So let's get on an airplane. Go back to where we began to that point. Which is days apart that stamp right next to your heart,. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. Get the calendar go to august 3rd. First words stay we heard our first words. First argument gotta let it go. Cuz it could possibly affect what our future holds. Flipping pages now famous thinking back. I aint seen you in ages. Wishing that I coulda made it less painless. Brings me back right back to the same as. I know that it was my fault, I know that I got caught,. So please don't loose your thoughts of me loving you. And you loving me. I'm on the highway swerving I ain't drunk. But I'm about to hit the curb'n. Looking at the calendar getting nervous. Just a few more days to the first soul. This is the day it all began one place. That it came together more than a ring or a tattoo. Wish your birthmark that reminds of you. So let's get on an airplane. Go back to where we began to that point. Which is days apart that stamp right next to your heart,. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. January february march april may june july. August is just another day, september october. November trying to find a way and december. To mark my calendar to meet again. If only we can go to that place. Where me and you know, there's no faith fronting. Cheating even lying, the time has come. Where we stand face to face. This is the day it all began one place. That it came together more than a ring or a tattoo. Wish your birthmark that reminds of you. So let's get on an airplane. Go back to where we began. To that point which is days apart. That stamp right next to your heart,. To your heart. To your heart. To your heart. That step right next to your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. To your heart. That step right next to your heart

 

Vertaling

Yeeaaa yeaaaa. Oooo oooo. Yeeaaa yeaaaa. Oooo oooo. Yeeaaa. Ik maakte het merk op 1 februari. Tussen jou en mij kun je het geboorte noemen. Het begin van ons universum herinner me. Aan Alicia Keys vers. I'm falliiinggg foor you. Ik wou dat ik de kans had om niet te doen. Wat ik deed om je te kwetsen nu leef ik hier met spijt. Ik weet dat het mijn fout was, ik weet dat ik gepakt ben... Dus verlies alsjeblieft niet je gedachten dat ik van je hou. En dat jij van mij houdt. Ik ben op de snelweg aan het slingeren, ik ben niet dronken. Maar ik sta op het punt de stoeprand te raken en kijk naar de kalender. Ik word nerveus, nog maar een paar dagen tot de eerste ziel. Dit is de dag dat het allemaal begon op een plaats. Dat het samen kwam meer dan een ring of een tatoeage. Wens je moedervlek die aan jou herinnert. Dus laten we in een vliegtuig stappen. Ga terug naar waar we begonnen op dat punt. Dat is dagen uit elkaar die stempel vlak naast je hart,. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Pak de kalender ga naar 3 augustus. Eerste woorden blijven we hebben onze eerste woorden gehoord. Het eerste argument moet losgelaten worden. Want het kan mogelijk invloed hebben op wat onze toekomst brengt. Blader pagina's nu beroemde denken terug. Ik heb je al tijden niet gezien. Ik wou dat ik het minder pijnloos had kunnen maken. Brengt me terug naar hetzelfde als. Ik weet dat het mijn fout was, ik weet dat ik gepakt ben... Dus verlies alsjeblieft niet je gedachten dat ik van je hou. En jij houdt van mij. Ik ben op de snelweg aan het slingeren, ik ben niet dronken. Maar ik sta op het punt om de stoeprand te raken. Ik kijk naar de kalender en word nerveus. Nog maar een paar dagen tot de eerste ziel. Dit is de dag dat het allemaal begon op een plaats. Dat het samen kwam meer dan een ring of een tatoeage. Wens je moedervlek die aan jou herinnert. Dus laten we in een vliegtuig stappen. Ga terug naar waar we begonnen op dat punt. Dat is dagen uit elkaar die stempel vlak naast je hart,. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Januari februari maart april mei juni juli. Augustus is gewoon een andere dag, september oktober. November probeert een manier te vinden en december. Om mijn kalender te markeren om elkaar weer te zien. Als we maar naar die plek kunnen gaan. Waar jij en ik weten, dat er geen vertrouwen is. Bedriegen zelfs liegen, de tijd is gekomen. Waar we oog in oog staan. Dit is de dag dat het allemaal begon op een plaats. Dat het samen kwam meer dan een ring of een tatoeage. Wens je moedervlek die aan jou herinnert. Dus laten we in een vliegtuig stappen. Teruggaan naar waar we begonnen. Naar dat punt dat dagen uit elkaar ligt. Die stempel vlak naast je hart,,. Op je hart. Op je hart. Naar je hart. Die stap net naast je hart. Op je hart. Naar je hart. Naar je hart. Naar je hart. Naar je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Op je hart. Naar je hart. Die stap vlak naast je hart