Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: akon Songtekst: easy road

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: akon - easy road ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van easy road? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van akon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van akon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals easy road .

Origineel

I won't, I won't, I won't, I won't cause I came too far. I trying to know what's going on. Echoes on my cellular phone. I know this couple I don't missing. Could it be the feds still listening. See I gat to beat those kisses. Ain't time for the miscelleneous. And they proceed to keep on watching. Cause I've seen them lately. Interrogated my mum. Locked up half of my crew. But I can guarante one thing that t won't let you. I won't let you lock me down. I won't let you push me round. I won't let you stop me now. I won't cause I came too far. I won't let you rool my day. I won't let you stop my pay. I won't no not today. I won't cause I came too far. Devil's always watchin' me (watching me). Evil's always stalkin me (stopping me). God has been protecting me (protecting me). And that's how I gat this far. Cause when you look at me you'll see an angel. Can't believe I've been through half the things that I went through. Cause everyday I see a face (my face). This come true by the human race (my race). Please don't you judge me unless you know me. Cause I won't let you. I won't let you lock me down. I won't let you push me round. I won't let you stop me now. I won't cause I came too far. I won't let you rool my day. I won't let you stop my pay. I won't no not today. I won't cause I came too far. Came too far to turn back now (too far) 2ce. Ain't nobody goin' stop me (can stop me) 2ce. Came too far to turn back now (too far) 2ce. Ain't nobody goin' stop me (can stop me) 2ce. I won't let you lock me down. I won't let you push me round. I won't let you stop me now. I won't cause I came too far. I won't let you rool my day. I won't let you stop my pay. I won't no not today. I won't cause I came too far. I won't. I won't. I won't. I won't...

 

Vertaling

Ik wil niet, ik wil niet, ik wil niet, ik wil niet want ik ben te ver gekomen. Ik probeer te weten wat er aan de hand is. Echo's op mijn mobiele telefoon. Ik ken een koppel dat ik niet mis. Kan het zijn dat de FBI nog steeds luistert. Zie je, ik ga die kussen verslaan. Geen tijd voor de miscellen. En ze blijven maar kijken. Want ik heb ze de laatste tijd gezien. Mijn moeder ondervraagd. De helft van mijn bemanning opgesloten. Maar ik kan je één ding garanderen, dat ik niet zal toestaan. Ik laat je me niet opsluiten. Ik laat je me niet ronddrijven. Ik laat je me nu niet tegenhouden. Niet omdat ik te ver ben gekomen. Ik laat je mijn dag niet verpesten. Ik laat je mijn loon niet stoppen. Ik zal niet nee, niet vandaag. Ik doe het niet want ik ben te ver gekomen. Devil's always watchin' me (kijkt naar mij). Evil's always stalkin me (me tegenhouden). God heeft me beschermd. En dat is hoe ik zo ver ben gekomen. Want als je naar me kijkt, zie je een engel. Ik kan niet geloven dat ik de helft van de dingen die ik heb meegemaakt heb meegemaakt. Want elke dag zie ik een gezicht (mijn gezicht). Dit komt uit door het menselijk ras (mijn ras). Oordeel alsjeblieft niet over me, tenzij je me kent. Want dat laat ik niet toe. Ik laat je me niet opsluiten. Ik laat je me niet rond duwen. Ik laat je me nu niet tegenhouden. Ik laat me niet tegenhouden omdat ik te ver ben gekomen. Ik laat je mijn dag niet verpesten. Ik laat je mijn loon niet stoppen. Ik zal niet nee, niet vandaag. Ik doe het niet want ik ben te ver gekomen. Ik ben te ver gekomen om nu terug te keren. Ain't nobody goin' stop me (kan me niet stoppen) 2ce. Came too far to turn back now (te ver) 2ce. Ain't nobody goin' stop me (kan me stoppen) 2ce. I won't let you lock me down. I won't let you push me round. I won't let you stop me now. Ik zal niet omdat ik te ver kwam. Ik laat je mijn dag niet verpesten. Ik laat je mijn loon niet stoppen. Ik zal niet nee, niet vandaag. Ik laat me niet tegenhouden omdat ik te ver ben gekomen. Ik zal het niet doen. Ik doe het niet. Ik zal het niet doen. Ik wil niet...