Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: akon Songtekst: look at me now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: akon - look at me now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van look at me now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van akon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van akon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals look at me now .

Origineel

(feat. Akon) [Akon:] Dont know about you my nigga but the street's been good to me Even took a whole lotta bullshit but it made me a stronger G Dont know nuttin else but the street life when it come to me I never thought i'd ever think about bitin the hand that fed me Look at me now Lookin for a way to get off the block I said look at me now This life im livin must stop man Look at me now Think about it each and every day Look at me now Dont know about you my nigga but the street's been good to me Even took a whole lotta bullshit but it made me a stronger G Dont know nuttin else but the street life when it come to me I never thought i'd ever think about bitin the hand that fed me Look at me now Lookin for a way to get off the block I said look at me now This life im livin must stop Man, look at me now Think about it each and every day Look at me now Just look at me now [Obie Trice:] Obie Trice, real name no gimmicks I came in the game profane, no image I came in the game with a name i was given From a man who didn't give a fuck about his legitamate I proclaim the name though Never in vain no Watch the change grow A young nigga who didn't gain from fame Copped a range rov' Now they want my brains on the main row But they dont understand what i came for I came forward, wit a million sold Who say you can't grow from mildew and mold Get money like Ross Perrault Im often told, a coffins the routes i go Oh thats the road you on, oh no Im down for the rifle tone of faux faux They'll never try to send a nigga home, no no I know you wanna catch me at Sunoco Show me that your loco, put hoes in my photo, NOPE! Ope, hold toast no jokes since thugs beat the poli' [Akon:] Stayin in im just gettin much older Its time to go start puffin up trees Hot Glocks just get much colder, dodgin and duckin the police How much longer must I stand on this corner? I Gotta get off right away How much longer must me see sell on this corner before They take my life away? Dont know about you my nigga but the street's been good to me Even took a whole lotta bullshit but it made me a stronger G [fades]

 

Vertaling

(feat. Akon) [Akon:] Ik weet niet hoe het met jou zit, maar de straat is goed voor me geweest. Ik heb zelfs een heleboel bullshit genomen maar het heeft me een sterkere G gemaakt Ik weet niets anders dan het straatleven als het op mij aankomt. Ik had nooit gedacht dat ik ooit de hand zou bijten die me voedde. Kijk nu naar me. Lookin for a way to get off the block Ik zei kijk me nu aan Dit leven dat ik leef moet stoppen man Kijk me nu aan. Denk er elke dag aan Kijk me aan. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar de straat is goed voor me geweest. Ik heb zelfs een hoop onzin moeten slikken, maar het heeft me een sterkere G gemaakt. Ik weet niets anders dan het straatleven als het op mij aankomt. Ik had nooit gedacht dat ik ooit de hand zou bijten die me voedde. Kijk nu naar me. Lookin for a way to get off the block Ik zei kijk me nu aan Dit leven dat ik leef moet stoppen. Man, kijk me nu aan. Denk er elke dag aan Kijk me nu aan. Just look at me now [Obie Trice:] Obie Trice, echte naam geen gimmicks Ik kwam in het spel profaan, geen imago Ik kwam in het spel met een naam die ik kreeg Van een man die geen fuck gaf om zijn legitamiteit Ik verkondig de naam wel Nooit tevergeefs. Zie de verandering groeien Een jonge neger die niet van roem heeft gewonnen. Copped a range rov' Nu willen ze mijn hersens op de hoofdrij Maar ze begrijpen niet waar ik voor kwam. Ik kwam naar voren, met een miljoen verkocht Wie zegt dat je niet kunt groeien van schimmel en meeldauw Geld krijgen zoals Ross Perrault Ik krijg vaak te horen, een doodskist de routes die ik ga Oh dat is de weg die je bewandelt, oh nee Ik ben klaar voor de geweer toon van faux faux Ze zullen nooit proberen om een neger naar huis te sturen, nee nee I know you wanna catch me at Sunoco Laat me zien dat je loco bent, zet schoffels in mijn foto, NOPE! Ope, hold toast no jokes since thugs beat the poli' [Akon:] Stayin in im just gettin much older Its time to go puffin up trees Hot Glocks just get much colder, dodgin and duckin the police How much longer must I stand on this corner? Ik moet er meteen vandoor. Hoe lang moet ik nog zien te verkopen op deze hoek voordat They take my life away? Dont know about you my nigga but the street's been good to me Ik heb zelfs een hoop onzin moeten slikken, maar het heeft me sterker gemaakt. [fades]