Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: akon Songtekst: oo la la

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: akon - oo la la ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oo la la? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van akon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van akon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oo la la .

Origineel

Oh la la la la. Wee wee. Oh la la la la. Wee wee. Oh la la la la. Wee wee. Your like a little french girl. I bet her name was paris in the winter. So classy and so lavish in her (?) fur. I just wanted to grab her and just kiss her, wife her. So just (?) me now. Girl you know, you just knocked me down. Your soul forever and I'll be around. And stay down cos you are my future now. And my heart's been saving up all this lovin'. And it's reserved for you (?) if you want it. Hey so come and get it. Hey so come and get it. We can live the good life, I see it coming. You'll be my one and only woman. Hey so are you wit it. Hey so are you wit it. Oh la la la la. Wee wee (x8). No more heart breaks. Loving you is my intention. Bringing you what is missing to you babe. Trapped in your love cage. Cos life for love is my sentence. And I'll do every minute for you baby. So just cuff me now. Girl you don't know you just locked me down. In your soul forever and I'll be around. And stay down cos you are my future now. And my heart's been saving up all this lovin'. And it's reserved for you (?) if you want it. Hey so come and get it. Hey so come and get it. We can live the good life, I see it coming. You'll be my one and only woman. Hey so are you wit it. Hey so are you wit it. Oh la la la la. Wee wee (x8). Single ladies in the house tonight. Which one for you want a piece of my life. Single ladies in the house tonight. Which one of you leaving with me tonight. Can sing. Oh la la la la. Wee wee (x8). And my heart's been saving up all this lovin'. And it's reserved for you (?) if you want it. Hey so come and get it. Hey so come and get it. We can live the good life, I see it coming. You'll be my one and only woman. Hey so are you wit it. Hey so are you wit it. Oh la la la la. Wee wee (x8). Crédito: jamun*

 

Vertaling

Oh la la la la. Wee wee. Oh la la la la. Wee wee. Oh la la la la. Wee wee. Je lijkt wel een klein Frans meisje. Ik wed dat haar naam Parijs was in de winter. Zo stijlvol en zo uitbundig in haar vacht. Ik wilde haar gewoon vastpakken en kussen, met haar trouwen. Dus nu alleen nog maar met mij. Meisje, weet je, je hebt me net neergeslagen. Je ziel voor altijd en ik zal in de buurt zijn. En blijf liggen want jij bent nu mijn toekomst. En mijn hart heeft al deze liefde opgespaard. En het is gereserveerd voor jou (?) als je het wilt. Hé, dus kom het maar halen. Hé, dus kom het maar halen. We kunnen het goede leven leiden, ik zie het aankomen. Je zult mijn enige vrouw zijn. Hé, ben je er klaar voor? Hey dus ben je er klaar voor. Oh la la la la. Wee wee (x8). Geen hartzeer meer. Van je houden is mijn bedoeling. Jou brengen wat er aan jou ontbreekt babe. Gevangen in je liefdes kooi. Want leven voor liefde is mijn straf. En ik zal elke minuut voor je doen schatje. Dus sla me nu maar in de boeien. Meid je weet niet dat je me net hebt opgesloten. In je ziel voor altijd en ik zal er zijn. En blijf daar, want jij bent nu mijn toekomst. En mijn hart heeft al deze liefde opgespaard. En het is voor jou gereserveerd (?) als je het wilt. Hé, dus kom het maar halen. Hé, dus kom het maar halen. We kunnen het goede leven leiden, ik zie het aankomen. Je zult mijn enige vrouw zijn. Hé, ben je er klaar voor? Hey dus ben je er klaar voor. Oh la la la la. Wee wee (x8). Alleenstaande dames in het huis vanavond. Wie van jullie wil een stukje van mijn leven. Single dames in het huis vanavond. Wie van jullie gaat er met mij weg vanavond. Kan zingen. Oh la la la la. Wee wee (x8). En mijn hart heeft al deze liefde opgespaard. En het is voor jou gereserveerd (?) als je het wilt. Hé, dus kom het maar halen. Hé, dus kom het maar halen. We kunnen het goede leven leiden, ik zie het aankomen. Je zult mijn enige vrouw zijn. Hé, ben je er klaar voor? Hey dus ben je er klaar voor. Oh la la la la. Wee wee (x8). Crédito: jamun*