Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: akon Songtekst: weekend (feat. usher)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: akon - weekend (feat. usher) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van weekend (feat. usher)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van akon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van akon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals weekend (feat. usher) .

Origineel

Usher!. Yeah, Usher and Akon!. [Akon:]. Shawty you dancing so close. And I just can't keep my hands of you babe. And I just can't explain. Why I can't leave here without you girl. I tell you simple and plain. Don't even need to know your name. Cause shawty your face and your booty. Makes you a cutie. Baby you're more than a dime. Ooh listen girl I want you to do me. Really and truthfully. Baby I don't wanna waste your time. Ohh. Cause after tonight girl. You might never see me again. See me again yeah. Cause after tonight girl. I'll be the story that you tell to your friends. Your friends about the weekend. About the weekend. About the things that me and you did on the weekend. About the weekend. About the weekend. About the things that me and you both did. On the weekend. [Usher:]. Put the no disturb sign out. It's alright. Turn your phone off. And I turn my phone off. Nobody will be able to find us. It will be just you and I. Your face and your booty. Makes you a cutie. Baby you're more than a dime. Ooh listen girl I want you to do me. Really and truthfully. Baby I don't wanna waste your time. Cause after tonight girl. You might never see me again. See me again yeah. Cause after tonight. I'll be the story that you tell to your friends. Your friends about the weekend. About the weekend. About the things that me and you did on the weekend. About the weekend. About the weekend. About the things that me and you both did. On the weekend. [Akon:]. Friday we bang on the bed. Saturday we do it again. Sunday you'll need you some rest cause you gotta be at work on Monday. [Usher:]. Banging the bed. Saturday we do it again. Sunday you'll need you some rest cause you gotta be at work on Monday. Cause after tonight girl. You might never see me again, again. After tonight. I'll be the story that you tell to your friends. Your friends about the weekend. About the weekend. About the things that me and you did on the weekend. About the weekend. About the weekend. About the things that me and you both did. On the weekend

 

Vertaling

Usher!. Ja, Usher en Akon!. [Akon:]. Shawty je danst zo dichtbij. En ik kan gewoon mijn handen niet van je afhouden, schat. En ik kan het gewoon niet uitleggen. Waarom ik hier niet weg kan gaan zonder jou meisje. Ik zeg het je simpel en duidelijk. Ik hoef niet eens je naam te weten. Want je gezicht en je kontje. Maakt je een schatje. Schatje je bent meer dan een dubbeltje. Ooh luister meisje ik wil dat je me doet. Echt en eerlijk. Schatje ik wil je tijd niet verspillen. Ohh. Want na vanavond meisje. Zie je me misschien nooit meer. Mij weer zien, ja. Want na vanavond meisje. Ik zal het verhaal zijn dat je aan je vrienden vertelt. Je vrienden over het weekend. Over het weekend. Over de dingen die jij en ik hebben gedaan in het weekend. Over het weekend. Over het weekend. Over de dingen die jij en ik hebben gedaan. In het weekend. [Usher:]. Doe het niet storen bord uit. Het is al goed. Zet je telefoon uit. En ik zet mijn telefoon uit. Niemand zal in staat zijn om ons te vinden. Het zal alleen jij en ik zijn. Jouw gezicht en je kontje. Dat maakt je een schatje. Schatje je bent meer dan een dubbeltje. Ooh luister meisje ik wil dat je me doet. Echt en eerlijk. Schatje ik wil je tijd niet verspillen. Want na vanavond meisje. Zie je me misschien nooit meer. Mij weer zien, ja. Want na vanavond. Ik zal het verhaal zijn dat je aan je vrienden vertelt. Je vrienden over het weekend. Over het weekend. Over de dingen die jij en ik hebben gedaan in het weekend. Over het weekend. Over het weekend. Over de dingen die jij en ik hebben gedaan. In het weekend. [Akon:]. Vrijdag slaan we op het bed. Zaterdag doen we het weer. Zondag heb je wat rust nodig want maandag moet je weer werken. [Usher:]. Op het bed slaan. Zaterdag doen we het weer. Zondag heb je wat rust nodig want je moet maandag weer aan het werk. Want na vanavond meisje. Zie je me misschien nooit meer, nooit meer. Na vanavond. Ik zal het verhaal zijn dat je aan je vrienden vertelt. Je vrienden over het weekend. Over het weekend. Over de dingen die jij en ik hebben gedaan in het weekend. Over het weekend. Over het weekend. Over de dingen die jij en ik hebben gedaan. In het weekend