Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: al b sure Songtekst: off on your own girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: al b sure - off on your own girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van off on your own girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van al b sure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van al b sure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals off on your own girl .

Origineel

Woo Don't hit me too hard Oh, yeah Give it to me, give it to me Give it to me, to me, to me, woo All alone you get off on your own, girl All alone you get off on your own All alone you get off on your own, girl Girl, girl, girl All alone you get off on your own, girl All alone you get off on your own All alone you get off on your own, girl Girl, girl, girl Don't you leave me standin' here What is it, you feel no fear Let me make it up to you, my dear I'm all alone Sittin' right here by the phone My heart is broken now, believe me, girl, ooh Wait, wait, you'll see You'll get used to me I know you'll love me, girl (If you give me a chance) I'm all alone Sittin' right here by the phone My heart is broken now, believe me, girl, ooh All alone you get off on your own, girl All alone you get off on your own All alone you get off on your own, girl Girl, girl, girl All alone you get off on your own, girl All alone you get off on your own All alone you get off on your own, girl Girl, girl, girl I wanna know what's on your mind You're back here runnin' the same old line You love me and you care (Whatever) I'm all alone Sittin' right by the phone My heart is broken now, believe me, girl Please come home Whatever Is there something wrong with you Or is there something wrong with me Tell me something Do I not look good enough for you Or maybe, baby, you just look too good for me Don't sweat yourself On the strength All alone you get off on your own, girl All alone you get off on your own All alone you get off on your own, girl Girl, girl, girl All alone you get off on your own, girl All alone you get off on your own All alone you get off on your own, girl Girl, girl, girl You make me so mad That you want to be on your own I waited for so long, I waited by the phone All of a sudden you want me back Ha-ha What's up with that, you got me on hold What do you think you dope on a rope Nope What am I supposed to sweat you You're supposed to just run all over me Zero on the strength Yo', Scott, it ain't hard to tell, right, huh All the brothers grab a girl and get out your seat And rock to the rhythm of this funky beat My name is Al B. Sure! Rock to the rhythm, the rhythm, the rhythm of the funky beat All alone, my girl Oh, hey, no, no, no, no, no, no All alone you get off on your own, girl All alone you get off on your own All alone you get off on your own, girl Girl, girl, girl All alone you get off on your own, girl All alone you get off on your own All alone you get off on your own, girl Girl, girl, girl

 

Vertaling

Woo Sla me niet te hard Oh, yeah Geef het aan mij, geef het aan mij Geef het aan mij, aan mij, aan mij, woo Helemaal alleen kom je klaar op je eigen, meisje Alleen, kom je klaar Helemaal alleen kom je klaar op je eigen, meisje Meisje, meisje, meisje Helemaal alleen, kom je klaar, meisje Alleen, kom je klaar Alleen, alleen, alleen, meid Meisje, meisje, meisje Laat me hier niet staan Wat is er, voel je geen angst Laat me het goedmaken met je, mijn liefste Ik ben helemaal alleen Sittin' right here by the phone Mijn hart is nu gebroken, geloof me, meisje, ooh Wacht, wacht, je zult zien Je zult aan me wennen I know you'll love me, girl (If you give me a chance) I'm all alone Sittin' right here by the phone My heart is broken now, believe me, girl, ooh Helemaal alleen kom je klaar, meisje Alleen, kom je klaar Alleen, alleen, alleen, meid Meisje, meisje, meisje Helemaal alleen kom je klaar op je eigen, meisje Alleen, kom je klaar Helemaal alleen kom je klaar, meisje Meisje, meisje, meisje I wanna know what's on your mind Je bent hier terug met dezelfde oude regel You love me and you care (Wat dan ook) I'm all alone Sittin' right by the phone My heart is broken now, believe me, girl Kom alsjeblieft naar huis. Whatever Is er iets mis met jou Or is there something wrong with me Vertel me iets Zie ik er niet goed genoeg uit voor jou Of misschien, schatje, zie je er gewoon te goed uit voor mij Maak je niet druk Op de kracht Alleen, alleen, alleen, meid All alone you get off on your own Alleen, kom je klaar, meisje Meisje, meisje, meisje Alleen, alleen, alleen, meid All alone you get off on your own All alone you get off on your own, girl Meisje, meisje, meisje Je maakt me zo kwaad Dat je alleen wilt zijn Ik wachtte zo lang, ik wachtte bij de telefoon Plotseling wil je me terug Ha-ha Wat is dat nou, je hebt me in de wacht gezet. Wat denk je, dat je aan een touw hangt? Nope Wat word ik verondersteld jou te laten zweten? Je moet gewoon over me heen rennen. Nul op de kracht. Scott, het is niet moeilijk te zeggen, toch? All the brothers grab a girl and get out your seat En rock op het ritme van deze funky beat Mijn naam is Al B. Sure! Rock op het ritme, het ritme, het ritme van de funky beat All alone, my girl Oh, hey, nee, nee, nee, nee, nee, nee All alone you get off on your own, girl All alone you get off on your own All alone you get off on your own, girl Meisje, meisje, meisje All alone you get off on your own, girl All alone you get off on your own All alone you get off on your own, girl Meisje, meisje, meisje