Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: al b sure Songtekst: so special

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: al b sure - so special ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so special? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van al b sure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van al b sure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so special .

Origineel

Can you feel it baby? I know that when I first saw you I knew you were that special lady - yeah [Chorus] All the love you give to me Oh is so special Special girl (Oh...Father) Special girl All the love you give to me Oh is so special In the morning is so special Special girl (oh no, oh no) special girl Ooh the way you touch my body I get a chill Everytime I see your face I know I know I love you still (...still will) Hold my body, hold it tight and I just might Take you places you've neer been before All through the night [Chorus: x 2] When you're not here with me I can still taste your lips Oh I can feel that heart beat right through me With just one simple kiss I'll never leave you (See, we were friends before we were lovers) Oh and we started out right Now we've known each other for a little while Let's make love all through the night [Chorus] Two hearts as one, your hand in mine Ooh let's make love like the first time...oh! Two hearts as one, your hand in mine Keep your eyes on me, through as as climb... Higher...oh Father And higher...can you help me And higher...understand this lady? And higher - oh oh Morning, noon & night hold my body, hold it tight! Special girl, you're my special lady Girl, can I take you higher? [Chorus]

 

Vertaling

Kun je het voelen, baby? Ik weet dat toen ik je voor het eerst zag Ik wist dat je die speciale dame was - ja [refrein] Al de liefde die je me geeft Oh is zo speciaal Speciaal meisje (Oh...Vader) Speciaal meisje Al de liefde die je me geeft Oh is zo speciaal In de ochtend is zo speciaal Speciaal meisje (oh nee, oh nee) speciaal meisje Ooh the way you touch my body I get a chill Everytime I see your face I know I know I love you still (...still will) Hou mijn lichaam vast, hou het stevig vast en misschien je naar plaatsen brengen waar je nog nooit bent geweest De hele nacht door [Refrein: x 2] When you're not here with me I can still taste your lips Oh ik kan dat hart door me heen voelen kloppen Met slechts een simpele kus I'll never leave you (Zie je, we waren vrienden voordat we geliefden waren) Oh and we started right Now we've known each other for a little while Laten we de hele nacht de liefde bedrijven [refrein] Twee harten als één, jouw hand in de mijne Ooh laten we de liefde bedrijven zoals de eerste keer...oh! Twee harten als een, je hand in de mijne Hou je ogen op mij gericht, door als klimmen... Hoger...oh Vader En hoger...kunt U me helpen? En hoger...deze dame begrijpen? En hoger - oh oh Ochtend, middag en nacht hou mijn lichaam vast, hou het stevig vast! Speciaal meisje, je bent mijn speciale dame Meisje, kan ik je hoger brengen? [Chorus]