Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: al green Songtekst: here i am (come and take me)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: al green - here i am (come and take me) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here i am (come and take me)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van al green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van al green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here i am (come and take me) .

Origineel

[Verse 1] I can't believe that it's real The way that you make me feel A burning deep down inside A love that I cannot hide [Pre-Chorus] Our love is you and me, baby That make the world go round And if keeping you and loving you means Layin' all my troubles down [Chorus] Here I am, baby, come and take me Here I am, baby, won't you come and take me Take me by the hand, yeah Show me Here I am, baby [Verse 2] It always ends up this way Me begging you every day A love that I cannot have You broke my heart into half [Pre-Chorus] Our love is you and me, baby That make the world go round Keeping you and loving you means Laying all my troubles down [Chorus] Here I am, baby, come and take me Here I am, baby, won't you come and take me Take me by the hand, yeah Squeeze it Here I am, baby [Bridge] When I'm down I can always call you For a helpin' hand I know you'll do the best you can But it don't take much for me Before my cup runs over All this love's inside of me I believe there's going to be an explosion, yeah You can talk to me, oh baby I'm in no hurry Tell me all your troubles And you won't ever have to worry, no And one more thing You just can't trust everybody Everybody you see, no no You'll find yourself lost and alone On a darkened street [Chorus] Here I am, baby, come and take me Here I am, baby, would you come and take me Take me by the hand Show me, hey hey Take me, hey hey Show me, won't you? Here I am, baby, hey hey Take me, won't you? Teach me Baby, won't you take me by the hand? Teach me Here I am, baby

 

Vertaling

[Verse 1] I can't believe that it's real The way that you make me feel Een brandend gevoel diep van binnen Een liefde die ik niet kan verbergen [Pre-Chorus] Our love is you and me, baby That make the world go round And if keeping you and loving you means Layin 'all my troubles down [Chorus] Hier ben ik, baby, come and take me Hier ben ik, baby, wil je niet komen en me nemen Neem me bij de hand, ja Laat me zien Hier ben ik, baby [Verse 2] It always ends up this way Ik smeek je elke dag Een liefde die ik niet kan hebben Je brak mijn hart in tweeën [Pre-Chorus] Our love is you and me, baby That make the world go round Jou houden en van je houden betekent Al mijn problemen neerleggen [Chorus] Hier ben ik, baby, kom en neem me Hier ben ik, baby, wil je niet komen en me nemen Neem me bij de hand, ja Knijp erin Hier ben ik, baby [Bridge] When I'm down I can always call you For a helpin' hand Ik weet dat je je best zult doen But it don't take much for me Before my cup runs over All this love's inside of me I believe there's going to be an explosion, yeah You can talk to me, oh baby I'm in no hurry Vertel me al je problemen En je hoeft je nooit zorgen te maken, nee En nog een ding Je kunt gewoon niet iedereen vertrouwen Iedereen die je ziet, nee nee Je zult jezelf verloren en alleen vinden Op een donkere straat [Chorus] Hier ben ik, schat, kom en neem me Hier ben ik, schat, wil je me komen halen Neem me bij de hand Laat me zien, hey hey Take me, hey hey Laat het me zien, wil je? Hier ben ik, baby, hey hey Neem me, wil je? Leer het me Baby, wil je me niet bij de hand nemen? Leer het me Here I am, baby