Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: al green Songtekst: l o v e (love)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: al green - l o v e (love) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van l o v e (love)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van al green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van al green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals l o v e (love) .

Origineel

L-O-V-E Al Green By W. Mitchell, A. Green, T. Hodges From the album 'Al Green is Love' I started to write this song about you And then I decided that I would write it all about love And it appeared to me That you wasn't happy And that's for sure, positively That's what the world is made of So give me more L-O-V-E, love Love is a walk down Main street (oh love) Love is an apple that is so sweet (love) Love is something that can't be beat (love) L-O-V-E is strange to me, Oh I can't explain this feeling Can't you see that salvation is freeing It's all in the heavens, can't you see You can always depend on me To give you love Love is a flower in my soul (oh love) Love is a story that just can't be told (love) Can't you feel it burning more and more (love) Stop and look at the big wheel roll I can't explain this feeling Can't you see that salvation is freeing I would give my life for the glory Just to be able to tell the story About love I didn't mean to make you mad A sweet story, I thought I had But maybe time will bring us together And I can be such a happy fella About love Love is something that is so divine (oh love) Love is a feeling that's a friend of mine (love) It can't be measured by no sign (love) In your heart or even in your mind About love, Love is as bright as the morning sun

 

Vertaling

L-O-V-E Al Green Door W. Mitchell, A. Green, T. Hodges Van het album 'Al Green is Liefde' Ik begon dit liedje over jou te schrijven En toen besloot ik dat ik het over de liefde zou schrijven En het bleek voor mij Dat je niet gelukkig was En dat is zeker, positief Dat is waar de wereld van gemaakt is Dus geef me meer L-O-V-E, liefde Liefde is een wandeling door Main street (oh liefde) Liefde is een appel die zo zoet is (liefde) Love is something that can't be beat (liefde) L-O-V-E is vreemd voor mij, Oh Ik kan dit gevoel niet uitleggen Kun je niet zien dat verlossing bevrijdend is It's all in the heavens, can't you see Je kunt altijd op me rekenen Om je liefde te geven Liefde is een bloem in mijn ziel (oh liefde) Liefde is een verhaal dat gewoon niet verteld kan worden (liefde) Kun je het niet meer en meer voelen branden (liefde) Stop en kijk naar het grote wiel dat rolt I can't explain this feeling Kun je niet zien dat verlossing bevrijdend is Ik zou mijn leven geven voor de glorie Alleen maar om het verhaal te kunnen vertellen Over de liefde Het was niet mijn bedoeling om je boos te maken Een lief verhaal, ik dacht dat ik het had Maar misschien brengt de tijd ons samen En kan ik zo'n gelukkige kerel zijn Over de liefde Liefde is iets dat zo goddelijk is (oh liefde) Liefde is een gevoel dat een vriend van me is (love) Het kan niet worden gemeten door geen teken (liefde) In je hart of zelfs in je geest Over liefde, Liefde is zo helder als de ochtendzon