Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: al green Songtekst: oh me, oh my (drems in my arms)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: al green - oh me, oh my (drems in my arms) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh me, oh my (drems in my arms)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van al green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van al green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh me, oh my (drems in my arms) .

Origineel

I had a dream Thinking that you were gone Leaving me on my own And you, you was there In some other`s arms Giving away all my charms And when I awake I want to hear you Filling my life with cheer And when I come back You won`t be alone Cause I`ll be at home Oh, me, oh, my Dreams in my arms With you at home with me I`m so? It was only a dream Oh, me, oh, my Dreams in my arms Is all I have to hold Since you`ve been gone I can be so good to you Help me, help me sing Oh, me, oh, my Dreams in my arms Ever since you been gone I`m glad it`s only a dream Let me say one thing Oh, me, oh, my Dreams in my arms Is all I have to hold Since you`ve been gone Come on back home Sometimes I dream About you, baby Oh, me, oh, my Dreams in my arms Ever since you been gone....

 

Vertaling

Ik had een droom Denkend dat je weg was Mij alleen achterlatend En jij, jij was daar In de armen van een ander Al mijn charmes weggevend En als ik wakker word wil ik je horen Mijn leven vullen met vrolijkheid En als ik terugkom Zal je niet alleen zijn Want ik zal thuis zijn Oh, ik, oh, mijn Dromen in mijn armen Met jou thuis bij mij Ben ik zo? Het was maar een droom Oh, mij, oh, mij Dromen in mijn armen Is alles wat ik heb om vast te houden Sinds je weg bent Ik kan zo goed voor je zijn Help me, help me zingen Oh, mij, oh, mij Dromen in mijn armen Sinds je weg bent ben ik blij dat het maar een droom is Laat me één ding zeggen Oh, mij, oh, mij Dromen in mijn armen Is alles wat ik heb om vast te houden Sinds je weg bent Kom terug naar huis Soms droom ik Over jou, baby Oh, mij, oh, mijn Dromen in mijn armen Ever since you been gone....