Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: al green Songtekst: one of these good old days

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: al green - one of these good old days ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one of these good old days? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van al green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van al green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one of these good old days .

Origineel

Open your eyes So you can see Little girl That you hurt me Talkin' foolishly About lies Never really knowin' the reason why I must have been dazed Cause' I don't know But that's the price You have to pay See, what I feel is real Won't me to stay, I wili Ya been lovin' me For years, baby Yeah, aw Talkin' bout lovin' you Hey, One of these good ole days Talkin' bout lovin' you Time and time again I wonted you to be my friend (My friend) Gonna love you, till the end Baby! (Baby) Here somthin' else, little girl Deep down inside, (Down inside) You know you caught me by surprise (Yeah, ay) Now I finally opened my eyes, baby Hey, I must have been dazed Cause' I don't know But that's the price You have to pay Yeah, listen here! Hey, talking bout lovin you You haven't seen anything, girl! (Yeah, baby!) One of these good ole days One of these good ole days! After I get myself together, baby! Talkin' bout lovin you! When you think about it Let me think about it One of these good ole days One of these good ole days! You won't have to do anythang But call your name

 

Vertaling

Open je ogen Zodat je kunt zien Klein meisje. Dat je me pijn doet Over dwaze dingen gesproken Over leugens Nooit echt de reden weten waarom Ik moet verdwaasd zijn geweest Cause' I don't know But that's the price Die je moet betalen. Zie je, wat ik voel is echt Wil je niet dat ik blijf, ik wil Ya been lovin' me Al jaren, baby Yeah, aw Talkin' bout lovin' you Hé, een van die goede oude dagen Talkin' bout lovin' you Keer op keer I wonted you to be my friend (Mijn vriend) Gonna love you, till the end Schatje. (Baby) Here somthin' else, little girl Diep van binnen. (Down inside) You know you caught me by surprise (Yeah, ay) Nu heb ik eindelijk mijn ogen geopend, baby Hé, ik moet versuft zijn geweest Cause' I don't know But that's the price You have to pay Ja, luister hier! Hey, praten over van je houden Je hebt niets gezien, meisje! (Yeah, baby!) Een van deze goede oude dagen Een van deze goede oude dagen! Nadat ik mezelf op orde heb, schatje! Praten over van je houden! When you think about it Laat me er over nadenken Een van deze goede oude dagen Een van deze goede oude dagen! Je hoeft niets te doen Maar je naam roepen