Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: al green Songtekst: one woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: al green - one woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van al green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van al green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one woman .

Origineel

I find my way through the five o'clock rush hour As daylight slowly leaves the sky I open the door to that little room That we call home (And ooh yeah, now) Her loving arms are there to greet me Her tender lips are there to meet me At the end of the day You know it's always been that way (Ooh yeah, now) And then I find my way through the early morning traffic But someone else is heavy, heavy on my mind I open the door to our favorite little coffee shop (ooh, ya'll) The girl is right on time now (come on) Her loving arms are there to greet me Her tender lips are there, always there to meet me And that's how I start my day It's just too bad it doesn't end that way (One woman's making my home) One women's making my home (But the other woman's making me wrong) The other girl is making me do wrong I didn't mean to let it get that strong, no baby I got to decide where I belong (One woman's making my home) Sometimes I get so mixed up inside (But the other woman's making me wrong) I wish I could find a place to hide I didn't mean, I didn't mean I didn't mean to let it get that strong, no girl I got to decide, where I belong (One woman's making my home) Baby baby baby ...

 

Vertaling

Ik vind mijn weg door de spits van vijf uur Als het daglicht langzaam de hemel verlaat open ik de deur naar dat kleine kamertje That we call home (En ooh ja, nu) Haar liefdevolle armen zijn er om me te begroeten Haar tedere lippen zijn er om me te ontmoeten At the end of the day You know it's always been that way (Ooh yeah, now) En dan vind ik mijn weg door het vroege ochtend verkeer Maar iemand anders is zwaar, zwaar in mijn gedachten I open the door to our favorite little coffee shop (ooh, ya'll) The girl is right on time now (come on) Haar liefdevolle armen zijn er om me te begroeten Haar tedere lippen zijn daar, altijd daar om me te ontmoeten And that's how I start my day Het is alleen jammer dat het niet zo eindigt (Een vrouw maakt mijn huis) One women's making my home But the other woman's making me wrong Het andere meisje laat me verkeerd doen I didn't mean to let it get that strong, no baby I got to decide where I belong (One woman's making my home) Sometimes I get so mixed up inside (But the other woman's making me wrong) I wish I could find a place to hide I didn't mean, I didn't mean Ik wilde het niet zo sterk laten worden, geen meisje I got to decide, where I belong (One woman's making my home) Baby baby baby...