Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: al green Songtekst: sweet sixteen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: al green - sweet sixteen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet sixteen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van al green! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van al green en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet sixteen .

Origineel

You get up early in the morning just to see her eyes She's walking 'round the house in a complete disguise I don't know just how to tell you, just how she changed so fast But she's the prettiest thing in my life at last I'm (Incomprehensible) a silver moon, baby I can't stand to see you in my bedroom I'm moving with And I wanna dance with my sweet love sixteen I can't believe the way you hold me I can't believe the way you console me Oh, I wanna dance with my sweet love sixteen Oh, the fellows wanna just touch her or hold her hand real tight But she is the prettiest thing out here tonight, gentlemen If the dancing gets good to you, lay down in your shawl You try to move your body, you might lose control, tell you one thing I don't believe the way you hold me The way you console me Oh God, I wanna dance with My sweet love sixteen, alright Tell you what I'll do, just talk with Tell what I'll do unless you walk with I believe I'll let ya sing baby I don't want you to hold me

 

Vertaling

Je staat 's morgens vroeg op om haar ogen te zien. Ze loopt door het huis in een complete vermomming Ik weet niet hoe ik je moet vertellen, hoe ze zo snel veranderd is Maar ze is eindelijk het mooiste in mijn leven Ik ben een zilveren maan, schatje Ik kan het niet verdragen om je in mijn slaapkamer te zien I'm moving with En ik wil dansen met mijn lieve liefde zestien Ik kan niet geloven hoe je me vasthoudt I can't believe the way you troost me Oh, I wanna dance with my sweet love sixteen Oh, the fellows wanna just touch her or hold her hand real tight Maar zij is het mooiste ding hier vanavond, heren Als het dansen goed voor je is, ga dan in je sjaal liggen Als je je lichaam probeert te bewegen, kan je de controle verliezen, ik zeg je één ding Ik geloof niet hoe je me vasthoudt. De manier waarop je me troost Oh God, ik wil dansen met My sweet love sixteen, allright Vertel je wat ik zal doen, praat gewoon met Tell what I'll do unless you walk with I believe I'll let ya sing baby I don't want you to hold me