Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: al jarreau Songtekst: high crime

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: al jarreau - high crime ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van high crime? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van al jarreau! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van al jarreau en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals high crime .

Origineel

When you said that it was time To change your point of view Never entered in my mind That what you meant was We were through Jumpin' to conclusions Is really not my style And if it's just illusion It'll vanish in a while Perhaps the pain and stingin' Is only in my mind I can change my thinkin' But my heart is cryin' ouch [Chorus] High Crime (What you doin' to me) That you don't love me (That you don't love me) High, high crime (In the first degree) That you refuse my company High, high crime (What you doin' to me) That you don't love me (That you don't love me) High, high crime (In the first degree) That you refuse to stick with me (You refuse to stay) Don't you get the message So this crazy night is through And here's the mornin' sun Even though I still love you It's time to go and have some fun So get yourself a lawyer And I'll meet you down in court Pray the judge is for ya 'Cause I'm claiming non-support Here's my deposition You left me high and dry You left me with a photograph You didn't even sign [Chorus: x2] High crime, That you refuse my company (You refuse to stay) Stick with me High crime (Better get a lawyer) That you don't love me (That you don't love me) High, high crime (Better get a lawyer quick) That you refuse to stick with me High, high crime

 

Vertaling

Toen je zei dat het tijd was om je standpunt te veranderen Kwam het nooit in me op dat wat je bedoelde was dat we klaar waren Overhaaste conclusies trekken Is echt niet mijn stijl En als het alleen maar illusie is Het zal verdwijnen in een tijdje Misschien zit de pijn en het steken alleen in mijn hoofd I can change my thinkin' But my heart is cryin' ouch [refrein] High Crime (Wat je me aandoet) Dat je niet van me houdt (Dat je niet van me houdt) Hoog, hoog misdrijf (In de eerste graad) Dat je mijn gezelschap weigert Hoge, hoge misdaad (What you doin' to me) Dat je niet van me houdt (Dat je niet van me houdt) Hoog, hoog misdrijf (In de eerste graad) Dat je weigert bij me te blijven (Je weigert te blijven) Don't you get the message So this crazy night is through And here's the mornin' sun Even though I still love you It's time to go and have some fun Dus neem een advocaat And I'll meet you down in court Bid dat de rechter voor je is Want ik eis geen alimentatie Hier is mijn verklaring You left me high and dry Je liet me achter met een foto Je hebt niet eens getekend [Refrein: x2] Hoog misdrijf, Dat je mijn gezelschap weigert (Je weigert te blijven) Blijf bij mij Hoge misdaad (Beter een advocaat nemen) That you don't love me (Dat je niet van me houdt) High, high crime (Beter snel een advocaat nemen) That you refuse to stick with me High, high crime