Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: al jarreau Songtekst: in my music

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: al jarreau - in my music ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in my music? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van al jarreau! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van al jarreau en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in my music .

Origineel

In my music, lalala Keeps me happy Flowin' on In my music, lalala You'll be the one thing That won't ever let me down You'll be my piece of the pie That keeps me alive You'll be the reason why I give all my props to you Oh, Ain't nothin' new You'll be the one thing Who I'd owe it all too, yeah [Chorus] In my music In my music In my music, lalala Inspiration is everywhere In my music, lalala Keeps me breathin' Like a breath of fresh air You'll be my morning light That breaks through my night You are my bloodline What would I do without you Hey, I always knew You'd be the one thing Who I'd owe it all too In my music, lalala I've been waiting all alone In my music,lalala Comes a feelin' Like I'd never ever known You'll be my piece of the pie That keeps me alive You'll be the reason why I give all my props to you Oh, ain't nothin' new You'll be the one thing Who I'd owe it all too You'll be my morning light That breaks through my night You are my bloodline What would I do without you Hey, I always knew You'd be the one thing Who I'd owe it all too Who I'd owe it all too In my music In my music In my music

 

Vertaling

In mijn muziek, lalala Houdt me gelukkig Flowin' on In mijn muziek, lalala Jij zult het enige zijn Dat me nooit in de steek zal laten Jij bent mijn deel van de taart Dat me in leven houdt Jij bent de reden waarom I give all my props to you Oh, dat is niets nieuws You'll be the one thing Aan wie ik alles te danken heb, ja [Chorus] In mijn muziek In my music In mijn muziek, lalala Inspiratie is overal In mijn muziek, lalala Houdt me in adem Like a breath of fresh air You'll be my morning light That breaks through my night Jij bent mijn bloedlijn Wat zou ik zonder jou doen Hé, ik heb altijd geweten dat jij het enige zou zijn Aan wie ik alles te danken heb In my music, lalala I've been waiting all alone In my music,lalala Comes a feelin' Like I'd never ever known You'll be my piece of the pie That keeps me alive You'll be the reason why I give all my props to you Oh, ain't nothin' new You'll be the one thing Aan wie ik alles te danken heb You'll be my morning light That breaks through my night Jij bent mijn bloedlijn Wat zou ik zonder jou doen Hé, ik heb altijd geweten dat jij het enige zou zijn Aan wie ik alles te danken heb Aan wie ik alles te danken heb In mijn muziek In mijn muziek In my music