Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: al jarreau Songtekst: raggedy ann

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: al jarreau - raggedy ann ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van raggedy ann? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van al jarreau! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van al jarreau en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals raggedy ann .

Origineel

Do you know that it was By design How you told me, told me, Told me That you were free and It was by design How you wiggle, wiggle, Start to wiggle When you're just walking by me And it was by design How you offered me just to walk On down the road I think that love, Love was by design Raggedy Ann And it was by design Sunny fields and mansions just Behind your eyes Lady lace and velvet passion Burning just behind your eyes It was by design how you Conquered me And on a fiery star we rose I think that love, was your love, By design Little Miss Raggedy Ann Would you, could you take me? Let me fall by the wayside Take me in your arms Girl, you got the way to Make me love you You got the way to make Me care Like I never cared before, Got the way Take me, Ann, let me fall Little Miss Raggedy Ann I'll be your man, if I can Oh, baby, I'm going to be Your man

 

Vertaling

Weet je dat het Door ontwerp Hoe je het me vertelde, me vertelde, Vertelde me Dat je vrij was en It was by design Hoe je wiebelt, wiebelt, Start to wiggle When you're just walking by me And it was by design How you offered me just to walk On down the road Ik denk dat liefde, Love was by design Raggedy Ann And it was by design Sunny fields and mansions just Achter je ogen Lady kant en fluwelen passie Brandend net achter je ogen Het was met opzet hoe je Mij veroverde En op een vurige ster stegen we Ik denk dat die liefde, jouw liefde was, by design Little Miss Raggedy Ann Zou je, zou je me kunnen nemen? Laat me aan de kant van de weg vallen Neem me in je armen Girl, you got the way to Make me love you You got the way to make Me care Zoals ik er nooit eerder om gaf, Got the way Neem me, Ann, laat me vallen Little Miss Raggedy Ann Ik zal je man zijn, als ik kan Oh, baby, ik zal je man zijn