Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: al jarreau Songtekst: superfine love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: al jarreau - superfine love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van superfine love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van al jarreau! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van al jarreau en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals superfine love .

Origineel

I've been walking on a tightrope Ever since I made up my mind And I'm swaying with the wind From my left to my right Everyone's pretending They don't wanna see me fall But I never let 'em touch me At all Oh, sometimes I get weary All alone in a faceless crowd They can't hear me When I cry out loud Oh, I'm searching For a superfine love In a lonely world I'm searching, searching For a superfine love I'm searching For a superfine love In a lonely world Searching, searching For a superfine love I've been starin' out my window Ever since it started to rain And the raindrops look like teardrops On my windowpane, oh I've been tired of waiting Waiting for the sun to come 'round Gonna button up my coat And head downtown Ho, sometimes I get weary All alone in the faceless crowd They can't hear me When I cry out loud Oh, I'm searching For a superfine love In a lonely world I'm searching, searching For a superfine love Mm, I'm searching For a superfine love In a lonely world Searching, searching For a superfine love Oh, sometimes I get weary All alone in the faceless crowd Yeah, they can't hear me Whoa, when I cry out loud Oh, I'm searching For a superfine love In a lonely world I'm searching, searching For a superfine love Mm huh, I'm searching For a superfine love In a lonely world Searching, searching For a superfine love Searching for a superfine love In a lonely world Searching, searching For a superfine love Woo oh oh Searching for a superfine love In a lonely world Searching, searching For a superfine love Boy honey Searching, searching For a superfine love Searching, searching For a superfine love Searching, searching For a superfine love Searching, searching For a superfine love

 

Vertaling

Ik heb op een koord gewandeld Sinds ik mijn besluit heb genomen And I'm swinging with the wind From my left to my right Everyone's pretending They don't wanna see me fall Maar ik laat ze me nooit aanraken helemaal niet Oh, soms word ik moe Helemaal alleen in een gezichtsloze menigte Ze kunnen me niet horen When I cry out loud Oh, ik ben op zoek Naar een superfijne liefde In een eenzame wereld Ik zoek, zoek Naar een superfijne liefde Ik zoek Naar een superfijne liefde In een eenzame wereld Zoekend, zoekend Naar een superfijne liefde Ik heb uit mijn raam zitten staren Sinds het begon te regenen And the raindrops look like teardrops On my windowpane, oh I've been tired of waiting Waiting for the sun to come 'round Gonna knoop mijn jas And head downtown Ho, soms word ik moe Helemaal alleen in de gezichtsloze menigte They can't hear me When I cry out loud Oh, ik ben op zoek Naar een superfijne liefde In een eenzame wereld Ik zoek, zoek Naar een superfijne liefde Mm, ik zoek Naar een superfijne liefde In een eenzame wereld Zoekend, zoekend Naar een superfijne liefde Oh, soms word ik moe Helemaal alleen in de gezichtsloze menigte Ja, ze kunnen me niet horen Whoa, als ik hardop roep Oh, ik ben op zoek Naar een superfijne liefde In een eenzame wereld Ik zoek, zoek Naar een superfijne liefde Mm huh, ik zoek Naar een superfijne liefde In een eenzame wereld Zoekend, zoekend Naar een superfijne liefde Op zoek naar een superfijne liefde In een eenzame wereld Zoekend, zoekend Naar een superfijne liefde Woo oh oh Op zoek naar een superfijne liefde In een eenzame wereld Zoekend, zoekend Naar een superfijne liefde Honingjongen Zoekend, zoekend Naar een superfijne liefde Zoekend, zoekend For a superfine love Zoekend, zoekend For a superfine love Zoekend, zoekend For a superfine love