Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: al jarreau Songtekst: teach me tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: al jarreau - teach me tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teach me tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van al jarreau! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van al jarreau en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teach me tonight .

Origineel

Did you say, I've got a lot to learn. Well don't think, I'm trying not to learn. Since this is the perfect spot to learn. Teach me tonight. Starting with, The a-b-c of it. Right down to, The x-y-z of it. Help me solve the mystery of it. Teach me tonight. The sky's a blackboard, High above you. If a shooting star goes by. I'll use that star. To write I love you, a thousand times across the sky. One thing isn't very clear, My love. Should the teacher stand so near, my love. Graduation's almost here, My love. Teach me tonight. I'll use that star. To write I love you, A thousand times across the sky. One thing isn't very clear, My love. Should the teacher stand so near, My love. Graduation's almost here, My love. So would you, Teach me tonight. I've lost all fear, My love. Teach me tonight.

 

Vertaling

Zei je, Ik heb nog veel te leren. Nou, denk maar niet, dat ik niet probeer te leren. Omdat dit de perfecte plek is om te leren. Leer het me vanavond. Beginnend met, De a-b-c ervan. Tot en met, De x-y-z ervan. Help me het mysterie op te lossen. Leer het me vanavond. De hemel is een schoolbord, Hoog boven je. Als er een vallende ster voorbij komt. Ik zal die ster gebruiken. Om te schrijven Ik hou van je, duizend keer aan de hemel. Een ding is niet erg duidelijk, Mijn liefste. Moet de leraar zo dichtbij staan, mijn liefste. Het afstuderen is bijna hier, Mijn liefste. Leer het me vanavond. Ik zal die ster gebruiken. Om te schrijven ik hou van je, Duizend keer aan de hemel. Een ding is niet erg duidelijk, Mijn liefste. Moet de leraar zo dichtbij staan, Mijn liefste. Het afstuderen is bijna hier, Mijn liefste. Dus zou je, Geef me vanavond les. Ik heb alle angst verloren, Mijn liefste. Leer het me vanavond.