Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alabama Songtekst: his eye is on the sparrow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alabama - his eye is on the sparrow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van his eye is on the sparrow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alabama! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alabama en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals his eye is on the sparrow .

Origineel

Why should I feel discouraged? And why should the shadows come? And why should my heart be lonely And long for heaven and home? When Jesus is my portion My constant friend is He His eye is on the sparrow And I know He watches me And I sing because I'm happy I sing because I am free His eye is on the sparrow And I know He watches me Let not your heart be troubled His tender word I hear And resting on His goodness I lose my doubts and fears Though by the path He leads us But one step I may see His eye is on the sparrows And I know He watches me And I sing because I'm happy And I sing because I'm free His eye is on the sparrow And I know He watches me His eye is on the sparrow And I know He watches me

 

Vertaling

Waarom zou ik me ontmoedigd voelen? En waarom zouden de schaduwen komen? En waarom zou mijn hart eenzaam zijn en verlangen naar hemel en huis? Als Jezus mijn deel is Hij is mijn constante vriend Zijn oog is op het musje En ik weet dat Hij op mij let En ik zing omdat ik gelukkig ben Ik zing omdat ik vrij ben Zijn oog is op de mus En ik weet dat Hij op mij let Laat je hart niet ongerust zijn Zijn tedere woord hoor ik En rustend op Zijn goedheid verlies ik mijn twijfels en angsten Hoewel op het pad dat Hij ons leidt Maar één stap kan ik zien Zijn oog is op de mussen En ik weet dat Hij mij in de gaten houdt En ik zing omdat ik gelukkig ben En ik zing omdat ik vrij ben Zijn oog is op de mus En ik weet dat Hij naar me kijkt Zijn oog is op de mus En ik weet dat Hij op mij let