Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alabama Songtekst: i need thee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alabama - i need thee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i need thee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alabama! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alabama en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i need thee .

Origineel

I need Thee, oh, I need Thee Every hour I need Thee Oh, bless me now, my Savior I come to Thee I need Thee every hour Most gracious Lord No tender voice like Thine Can peace afford I need Thee, oh, I need Thee Every hour I need Thee Oh, bless me now, my Savior I come to Thee I need Thee, oh, I need Thee Every hour I need Thee Oh, bless me now, my Savior I come to Thee

 

Vertaling

Ik heb U nodig, oh, ik heb U nodig Elk uur heb ik U nodig Oh, zegen mij nu, mijn Heiland Ik kom tot U Ik heb U elk uur nodig Genadige Heer Geen tedere stem als de Uwe Kan vrede geven Ik heb U nodig, o, ik heb U nodig Elk uur heb ik U nodig Oh, zegen mij nu, mijn Heiland Ik kom tot U Ik heb U nodig, oh, ik heb U nodig Elk uur heb ik U nodig O, zegen mij nu, mijn Heiland Ik kom tot U