Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alabama Songtekst: sad lookin' moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alabama - sad lookin' moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sad lookin' moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alabama! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alabama en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sad lookin' moon .

Origineel

Written by randy owen, teddy gentry, and greg fowler I thought that you could fly, i thought that you had wings I guess that i believed you'd never say goodbye But my world stopped turnin' 'round, the stars turned upside down It knocked me to the ground on my knees [Chorus] Now there's a sad lookin' moon shinin' down on me There's a sad lookin' sky as far as i can see I always believed and i thought the stars could see But there's a sad lookin' moon shinin' down on me I shared with you my dreams, i gave you everything I opened up my heart and i gave you my ring Well i spent days and nights just thinkin' about the time When you would be mine all my life [Chorus] There's a sad lookin' moon A sad lookin' moon There's a sad lookin' moon Shinin' down on me

 

Vertaling

Geschreven door randy owen, teddy gentry, en greg fowler Ik dacht dat je kon vliegen, ik dacht dat je vleugels had. I guess that I believed you'd never say goodbye But my world stopped turnin' round, the stars turned upside down It knocked me to the ground on my knees [Chorus] Now there's a sad lookin' moon shinin' down on me There's a sad lookin' sky as far as I can see Ik heb altijd geloofd en ik dacht dat de sterren konden zien Maar er is een droevige maan die op mij schijnt I shared with you my dreams, I gave you everything Ik opende mijn hart en gaf je mijn ring Wel, ik bracht dagen en nachten door met denken aan de tijd When you would be mine all my life [Chorus] There's a sad lookin' moon A sad lookin' moon There's a sad lookin' moon Shinin' down on me