Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alabama Songtekst: what will i leave behind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alabama - what will i leave behind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what will i leave behind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alabama! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alabama en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what will i leave behind .

Origineel

After I leave for worlds unknown Over the border line Never again on earth to know What will I leave behind? Leave behind, oh, leave behind What will I leave behind? After I leave for worlds unknown What will I leave behind? Will I be missed by those I love Or have I been unkind? And have I been true to God above What will I leave behind? Leave behind, oh, leave behind What will I leave behind? After I leave for worlds unknown What will I leave behind?

 

Vertaling

Nadat ik vertrokken ben naar onbekende werelden Over de grenslijn Nooit meer op aarde om te weten Wat zal ik achterlaten? Achterlaten, oh, achterlaten Wat zal ik achterlaten? Nadat ik vertrek naar onbekende werelden Wat zal ik achterlaten? Zal ik gemist worden door degenen die ik liefheb Of ben ik onvriendelijk geweest? En ben ik trouw geweest aan God boven Wat zal ik achterlaten? Laat achter, oh, laat achter Wat zal ik achterlaten? Als ik vertrek naar onbekende werelden Wat zal ik achterlaten?