Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alan aladim Songtekst: ansiedade

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alan aladim - ansiedade ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ansiedade? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alan aladim! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alan aladim en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ansiedade .

Origineel

Deus vá dizer pra ela. Que quero ser seu dono. Diga o quanto preciso. Diz que eu a amo tanto. Vivo nessa ansiedade. Não sei mais o que faço. Deus vá mostrar pra ela. O caminho dos meus braços. Meu Deus,. Conta pra ela tudo que eu estou sentindo. Ponha ela cara, frente a frente ao meu destino. Pois minha vida só depende desse amor. Meu Deus,. Eu te imploro, eu te rogo eu te suplico. Arrume um jeito e me tire esse castigo. Me traga ela ou me aranje outra saída. Vivo nessa ansiedade. Não sei mais o que faço. Deus vá mostrar pra ela. O caminho dos meus braços. Meu Deus,. Conta pra ela tudo que estou sentindo. Ponha ela cara, frente a frente ao meu destino. Pois minha vida só depende desse amor. Meu Deus,. Eu te imploro, eu te rogo eu te suplico. Arrume um jeito e me tire esse castigo. Me traga ela ou me aranje outra saída

 

Vertaling

God ga het haar vertellen. Ik wil haar bezitten. Zeg haar hoezeer ik haar nodig heb. Zeg haar dat ik heel veel van haar hou. Ik leef in deze angst. Ik weet niet meer wat ik moet doen. God zal het haar laten zien. De weg naar mijn armen. Oh, mijn God. Vertel haar alles wat ik voel. Zet haar oog in oog met mijn lot. Mijn leven hangt af van deze liefde. Oh, mijn God. Ik smeek je, ik smeek je, ik smeek je. Vind een manier en haal me uit deze straf. Breng me haar of geef me een andere uitweg. Ik leef in deze angst. Ik weet niet wat ik moet doen. God zal het haar laten zien. De weg van mijn armen. Oh, mijn God. Vertel haar alles wat ik voel. Zet haar oog in oog met mijn lot. Mijn leven hangt af van deze liefde. Oh, mijn God. Ik smeek je, ik smeek je, ik smeek je. Vind een manier en haal me uit deze straf. Breng haar bij me of geef me een andere uitweg.