Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alan e alex Songtekst: ela ligou pra desligar de mim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alan e alex - ela ligou pra desligar de mim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ela ligou pra desligar de mim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alan e alex! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alan e alex en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ela ligou pra desligar de mim .

Origineel

Ela ligou e por telefone quis terminar. Ela falou não vale a pena continuar. Eu perguntei por que motivo quer me deixar. Por telefone axo que ela eu vi chorar. Lembro que gritei descontrolado. Você não pode me deixar assim. Passo a ouvir o sinal de ocupado. Ela ligou pra desligar de mim. O tal coração complica demais. ConstróI um amor e de repente defaz. Eu tinha um amor na palma da mão. Mas em dois minutos virou solidão. Ela me amava com paixão e amor perfeito. E eu estava cego pra não percebeer. E aos poucos ela se afastava do meu peito. E telefonou pra me dizer. O tal coração complica demais. Constrói um amor e de repente defaz. Eu tinha um amor na palma da mão. Mas em dois minutos virou solidão. O tal coração complica demais. Constrói um amor e de repente defaz. Eu tinha um amor na palma da mão. Mas em dois minutos virou solidão. By: Bieel Torres 15

 

Vertaling

Ze belde en wilde het uitmaken over de telefoon. Ze zei dat het niet de moeite waard is om door te gaan. Ik vroeg haar waarom ze me wil verlaten. Ik denk dat ze me aan de telefoon zag huilen. Ik weet nog dat ik het uitschreeuwde. Je kunt me zo niet achterlaten. Ik hoor het bezettoon. Ze belde om op te hangen. Dat hart is te ingewikkeld. Ik bouw een liefde op en dan is het plots weg. Ik had de liefde in de palm van mijn hand. Maar in twee minuten veranderde het in eenzaamheid. Ze hield van me met passie en volmaakte liefde. En ik was blind om het niet te zien. En beetje bij beetje gleed ze weg van mijn borst En ze belde om het me te vertellen. Dat hart is te ingewikkeld. Het bouwt een liefde op en dan is het plots weg. Ik had een liefde in de palm van mijn hand. Maar in twee minuten veranderde het in eenzaamheid. Dat hart is te ingewikkeld. Bouwt een liefde op en plotseling is het weg. Ik had een liefde in de palm van mijn hand. Maar in twee minuten veranderde het in eenzaamheid. Door: Bieel Torres 15