Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alan e alex Songtekst: fogo e paixão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alan e alex - fogo e paixão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fogo e paixão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alan e alex! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alan e alex en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fogo e paixão .

Origineel

Você é luz, é raio estrela e luar,. Manhã de sol, meu iaiá, meu ioiô. Você é sim, e nunca meu não,. Quando tão louca, Me beija na boca. Me ama no chão.. Você é luz, é raio estrela e luar,. Manhã de sol, meu iaiá, meu ioiô. Você é sim, e nunca meu não,. Quando tão louca, Me beija na boca. Me ama no chão.. Me suja de carmim, me põe na boca o mel,. Louca de amor me chama de céu (oh oh oh). E quando sai de mim, leva meu coração,. Você é fogo, eu sou paixão!. Você é luz, é raio estrela e luar,. Manhã de sol, meu iaiá, meu ioiô. Você é sim, e nunca meu não,. Quando tão louca, Me beija na boca. Me ama no chão.. . By: Bieel Torres 15

 

Vertaling

Je bent licht, je bent bliksemster en maanlicht. Ochtendzon, mijn yai, mijn yo-yo. Jij bent ja, en nooit mijn nee. Als je zo gek bent, kus je me op de mond. Hou van me op de vloer... Je bent licht, je bent bliksem, je bent ster en maanlicht. Ochtendzon, mijn yai, mijn yo-yo. Jij bent ja, en nooit mijn nee. Als je zo gek bent, kus je me op de mond. Hou van me op de vloer... Je maakt me vuil met karmozijnrood, stopt honing in mijn mond. Gek van liefde noem je me de hemel (oh oh oh). En als je me verlaat, neem je mijn hart Jij bent vuur, ik ben passie. Je bent licht, je bent sterren bliksem en maanlicht,. Ochtendzon, mijn yai, mijn yo-yo. Jij bent ja, en nooit mijn nee. Als je zo gek bent, kus je me op de mond. Ik hou van je op de vloer... . Door: Bieel Torres 15