Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alan jackson Songtekst: dallas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alan jackson - dallas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dallas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alan jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alan jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dallas .

Origineel

[Verse 1] Dallas packed her suitcase And drove off in the brand new car I bought her She made leaving me look easy I wish she'd made it look a little harder I took her out of Texas When she was just a girl But old Tennessee and me Couldn't take Texas out of her [Chorus] On how I wish Dallas was in Tennessee If I could move Texas east Then she'd be here with me Then nothing else would come between the two of us If Dallas was in Tennessee [Verse 2] By now she's leaving Memphis And everything we had behind her Lord I hope the gold band on her hand Will serve as a reminder That true love is a treasure That's very seldom found But you can't stay together if there's no common ground [Chorus] Oh how I wish Dallas was in Tennessee If I could move Texas east Then she'd be here with me Then nothing else would come between the two of us If Dallas was in Tennessee Oh if Dallas was in Tennessee [Outro] Dallas packed her suitcase And drove off in the brand new car I bought her

 

Vertaling

[Verse 1] Dallas pakte haar koffer En reed weg in de gloednieuwe auto die ik voor haar kocht Ze liet het makkelijk lijken om mij te verlaten Ik wou dat ze het een beetje moeilijker had laten lijken Ik nam haar mee uit Texas When she was just a girl But old Tennessee and me Couldn't take Texas out of her [refrein] Over hoe ik wenste dat Dallas in Tennessee was Als ik Texas naar het oosten kon verplaatsen Dan zou ze hier bij mij zijn Dan zou niets anders tussen ons tweeën komen Als Dallas in Tennessee was [Verse 2] Nu verlaat ze Memphis En alles wat we hadden achter haar Heer ik hoop dat de gouden band om haar hand Zal dienen als een herinnering Dat ware liefde een schat is die zelden gevonden wordt Maar je kunt niet bij elkaar blijven als er geen gemeenschappelijke grond is [refrein] Oh hoe ik wenste dat Dallas in Tennessee was Als ik Texas naar het oosten kon verplaatsen Dan zou ze hier bij mij zijn Dan zou niets anders tussen ons tweeën komen Als Dallas in Tennessee was Oh als Dallas in Tennessee was [Outro] Dallas pakte haar koffer En reed weg in de gloednieuwe auto die ik voor haar kocht