Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alan jackson Songtekst: i ll try

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alan jackson - i ll try ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i ll try? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alan jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alan jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i ll try .

Origineel

Here we are talking about forever Both know damn well it's not easy together We've both felt love We've both felt pain I'll take the sunshine over the rain [Chorus] And I'll try to love only you And I'll try my best to be true Oh darling I'll try So I'm not scared It's worth a chance to me Take my hand let's face eternity Well I can't tell you I'll never change But I can swear that in every way [Chorus] I'm not perfect Just another man But I will give you all that I am [Chorus] I'll try. To be true to you I'll try I'll try To always love you I'll try

 

Vertaling

Hier hebben we het over voor altijd. Beiden weten verdomd goed dat het niet makkelijk is samen We hebben allebei liefde gevoeld We hebben allebei pijn gevoeld I'll take the sunshine over the rain [refrein] And Ik zal proberen to love only you En ik zal mijn best doen om trouw te zijn Oh schat ik zal het proberen Dus ik ben niet bang Het is een kans waard voor mij Neem mijn hand, laten we de eeuwigheid tegemoet gaan Wel, ik kan je niet zeggen dat ik nooit zal veranderen Maar ik kan zweren dat in alle opzichten [refrein] Ik ben niet perfect Just another man Maar ik zal je alles geven wat ik ben [Chorus] Ik zal proberen. Om trouw aan jou te zijn zal ik het proberen I'll try Om altijd van je te houden zal ik proberen