Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alan jackson Songtekst: www memory

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alan jackson - www memory ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van www memory? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alan jackson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alan jackson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals www memory .

Origineel

I know your leavin' I see the signs You're gonna walk out on this heart of mine You'll never call me You'll never write You've made your mind up, your gone tonight If some rainy day you're all alone You feel like talking, you can log me on [Chorus] At www.memory, I'll be waiting for you patiently If you feel the need, just click on me At www.memory You won't even have to hold me Or look into my eyes You can tell me that you love me Through your keyboard and wires No, you won't have to touch me Or even take my hand Just slide your little mouse around Until you see it land [Chorus] If you feel like love, just click on me At www.memory

 

Vertaling

I know your leavin' I see the signs Je loopt weg uit dit hart van mij You'll never call me Je zult nooit schrijven Je hebt je besluit genomen, je gaat vanavond weg Als je op een regenachtige dag helemaal alleen bent Je hebt zin om te praten, je kunt me aanmelden [refrein] Op www.memory, wacht ik geduldig op je Als je de behoefte voelt, klik dan op mij Op www.memory Je hoeft me niet eens vast te houden Of in mijn ogen te kijken Je kunt me zeggen dat je van me houdt Via je toetsenbord en draden Nee, je hoeft me niet aan te raken Of zelfs mijn hand te pakken Schuif gewoon je muisje rond Tot je het ziet landen [refrein] Als je zin hebt in liefde, klik dan op mij Op www.memory