Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alan parson project Songtekst: don t answer me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alan parson project - don t answer me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t answer me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alan parson project! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alan parson project en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t answer me .

Origineel

If you believe in the power magic, I can change your mind And if you need to believe in someone, Turn and look behind When we were living in a dream world, Clouds got in the way We gave it up in a moment of madness And threw it all away Dont answer me, dont break the silence Dont let me win Dont answer me, stay on your island Dont let me in Run away and hide from everyone Can you change the things weve said and done? If you believe in the power of magic, Its all a fantasy So if you need to believe in someone, Just pretend its me It aint enough that we meet as strangers I cant set you free So will you turn your back forever on what you mean to me? Dont answer me, dont break the silence Dont let me win Dont answer me, stay on your island Dont let me in Run away and hide from everyone Can you change the things weve said and done?

 

Vertaling

Als je gelooft in de krachtmagie, Ik kan van gedachten veranderen En als je in iemand moet geloven, Draai je om en kijk achterom Toen we in een droomwereld leefden, Wolken stonden in de weg We gaven het op in een moment van waanzin En gooide het allemaal weg Geef me geen antwoord, verbreek de stilte niet Laat me niet winnen Geef me geen antwoord, blijf op je eiland Laat me niet binnen Ren weg en verberg je voor iedereen Kun je de dingen veranderen die we hebben gezegd en gedaan? Als je gelooft in de kracht van magie, Het is allemaal een fantasie Dus als je in iemand moet geloven, Doe net alsof ik het ben Het is niet genoeg dat we elkaar als vreemden ontmoeten Ik kan je niet vrijlaten Dus keert u zich voor altijd af van wat u voor mij betekent? Geef me geen antwoord, verbreek de stilte niet Laat me niet winnen Geef me geen antwoord, blijf op je eiland Laat me niet binnen Ren weg en verberg je voor iedereen Kun je de dingen veranderen die we hebben gezegd en gedaan?