Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alan parson project Songtekst: i wouldn t want to be like you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alan parson project - i wouldn t want to be like you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i wouldn t want to be like you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alan parson project! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alan parson project en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i wouldn t want to be like you .

Origineel

If I had a mind to I wouldn't wanna think like you And if I had a time to I wouldn't wanna talk to you I don't care What you do I wouldn't want to be like you If I was high class I wouldn't need a buck to pass And if I was a fall guy I wouldn't need no alibi I don't care What you do I wouldn't want to be like you Back on the bottom line Diggin' for a lousy dime If I hit a mother lode I'd cover anything that showed I don't care What you do I wouldn't want to be like you

 

Vertaling

Als ik er zin in had Ik zou niet willen denken zoals jij En als ik tijd had Ik wil niet met je praten Kan me niet schelen Wat doe je Ik zou niet zoals jij willen zijn Als ik high class was Ik heb geen dollar nodig om te slagen En als ik een valker was Ik zou geen alibi nodig hebben Kan me niet schelen Wat doe je Ik zou niet zoals jij willen zijn Terug op de onderste regel Diggin 'voor een belabberd dubbeltje Als ik een moederloper raak Ik zou alles behandelen wat te zien was Kan me niet schelen Wat doe je Ik zou niet zoals jij willen zijn