Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alan parson project Songtekst: limelight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alan parson project - limelight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van limelight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alan parson project! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alan parson project en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals limelight .

Origineel

I can see the glow of a distant sun I can feel it inside Maybe this day could be the one I can hear the roar of a distant crowd They are waiting for me Calling my name Shouting out loud Holding on isn't always easy I ain't gonna change my mind Limelight you were all I ever wanted Since it all began Limelight shining on me Telling the world who I am Limelight don't let me slip right through your fingers There's a long way to fall After the years of waiting I'm gonna show them all I can see the world in a different light Now it's easy to say Where I went wrong What I did right I can hear the beat of a different drum Take it all in my stride Hold my head high Second to none Holding on wasn't always easy Nothing can change my mind Limelight you were all I ever wanted since it all began Limelight shining on me telling the world who I am Limelight don't let it slip right through your fingers There's a long way to fall After all the years of waiting, I'm gonna show them all Maybe the role's not easy, maybe the prize is small After all the years of waiting, I'm gonna show them all

 

Vertaling

Ik zie de gloed van een verre zon Ik voel het van binnen Misschien kan deze dag het zijn Ik hoor het gebrul van een verre menigte Ze wachten op mij Mijn naam roepen Hardop schreeuwen Vasthouden is niet altijd gemakkelijk Ik ga niet van gedachten veranderen Schijnwerpers waren alles wat ik ooit wilde Sinds het allemaal begon Schijnwerpers schijnen op mij De wereld vertellen wie ik ben Schijnwerpers laten me niet door je vingers glippen Er is een lange weg om te vallen Na jaren wachten Ik laat ze allemaal zien Ik kan de wereld in een ander licht zien Nu is het makkelijk te zeggen Waar ik fout ging Wat ik goed heb gedaan Ik hoor het ritme van een andere drum Neem het allemaal in mijn pas Houd mijn hoofd hoog Bijna niets Vasthouden was niet altijd gemakkelijk Niets kan van gedachten veranderen Schijnwerpers, je was alles wat ik wilde sinds het allemaal begon De schijnwerpers schijnen op mij en vertel de wereld wie ik ben Schijnwerpers laten het niet door je vingers glippen Er is een lange weg om te vallen Na al die jaren wachten, laat ik ze allemaal zien Misschien is de rol niet gemakkelijk, misschien is de prijs klein Na al die jaren wachten, laat ik ze allemaal zien