Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alan parson project Songtekst: old and wise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alan parson project - old and wise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van old and wise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alan parson project! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alan parson project en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals old and wise .

Origineel

As far as my eyes can see There are shadows approaching me And to those I left behind I wanted you to know You've always shared my deepest thoughts You follow where I go And, oh, when I'm old and wise Bitter words mean little to me Autumn winds will blow right through me And someday in the mist of time When they asked me if I knew you I'd smile and say you were a friend of mine And the sadness would be lifted from my eyes Oh, when I'm old and wise As far as my eyes can see There are shadows surrounding me And to those I leave behind I want you all to know You've always shared my darkest hours I'll miss you when I go And, oh, when I'm old and wise Heavy words that tossed and blew me Like autumn winds that will blow right through me And someday in the mist of time When they ask you if you knew me Remember that you were a friend of mine As the final curtain falls before my eyes Oh, when I'm old and wise

 

Vertaling

Voor zover mijn ogen kunnen zien Er komen schaduwen op me af En voor degenen die ik achterliet ik wilde je laten weten Je hebt altijd mijn diepste gedachten gedeeld Je volgt waar ik heen ga En, oh, als ik oud en wijs ben Bittere woorden zeggen me weinig Herfstwinden waaien dwars door me heen En op een dag in de mist van tijd Toen ze me vroegen of ik je kende Ik zou glimlachen en zeggen dat je een vriend van me was En het verdriet zou uit mijn ogen worden opgeheven Oh, als ik oud en wijs ben Voor zover mijn ogen kunnen zien Er zijn schaduwen om me heen En aan degenen die ik achterlaat Ik wil dat jullie het allemaal weten Je hebt altijd mijn donkerste uren gedeeld Ik zal je missen als ik ga En, oh, als ik oud en wijs ben Zware woorden die me heen en weer gooiden Als herfstwinden die dwars door me heen waaien En op een dag in de mist van tijd Als ze je vragen of je me kende Onthoud dat je een vriend van mij was Als het laatste gordijn voor mijn ogen valt Oh, als ik oud en wijs ben