Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alan parson project Songtekst: standing on higher ground

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alan parson project - standing on higher ground ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van standing on higher ground? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alan parson project! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alan parson project en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals standing on higher ground .

Origineel

I know the truth But I can't say And I have to turn my head And look the other way I'm not afraid And I won't lie As long as I see no wrong I won't need to testify I see the world And I'm looking from a high place Way above it all Standing on higher ground I breathe the air While they're running in a rat race Way above it all Standing on higher ground I feel the blow But I don't speak And I have to close my eyes Pretending I'm asleep Well I see the tears But I don't cry As long as I do no wrong I don't need an alibi I see the world And I'm looking from a high place Way above it all Standing on higher ground I breathe the air While they're running in a rat race Way above it all Standing on higher ground

 

Vertaling

Ik weet de waarheid Maar ik kan het niet zeggen En ik moet mijn hoofd draaien En kijk de andere kant op Ik ben niet bang En ik zal niet liegen Zolang ik niets verkeerds zie Ik hoef niet te getuigen Ik zie de wereld En ik kijk van een hoge plaats Ver boven alles Staand op hoger gelegen grond Ik adem de lucht in Terwijl ze rennen in een ratrace Ver boven alles Staand op hoger gelegen grond Ik voel de klap Maar ik praat niet En ik moet mijn ogen sluiten Doen alsof ik slaap Nou ik zie de tranen Maar ik huil niet Zolang ik niets verkeerd doe Ik heb geen alibi nodig Ik zie de wereld En ik kijk van een hoge plaats Ver boven alles Staand op hoger gelegen grond Ik adem de lucht in Terwijl ze rennen in een ratrace Ver boven alles Staand op hoger gelegen grond