Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alan parson project Songtekst: the same old sun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alan parson project - the same old sun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the same old sun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alan parson project! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alan parson project en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the same old sun .

Origineel

Tell me what to do Now the light in my life is gone from me Is it always the same Is the night never ending Tell me what to do All the hopes and the dreams went wrong for me There's a smile on my face But I'm only pretending Taking my life One day at a time Cause I can't think what else to do Taking some time To make up my mind When there's no one to ask but you The same old sun would shine in the morning The same bright eyes would wee me home And the moon would rise way over my head And get through the night alone And the same old sun will shine in the morning The same bright stars will wee me home And the clouds will rise way over my head I'll get through the night on my own Tell me what to do Now there's nobody watching over me If I seem to be calm Well it's all an illusion Tell me what to do When the fear of the nightes over me There's a smile on my face Just to hide the confusion Taking my life One day at a time Cause I can't think what else to do Taking some time To make up my mind When there's no one to ask but you The same old sun would shine in the morning The same bright eyes would wee me home And the moon would rise way over my head And get through the night alone And the same old sun will shine in the morning The same bright stars will wee me home And the clouds will rise way over my head I'll get through the night on my own

 

Vertaling

Vertel me wat ik moet doen Nu is het licht in mijn leven van mij verdwenen Is het altijd hetzelfde Houdt de nacht nooit op Vertel me wat ik moet doen Alle hoop en dromen gingen voor mij mis Er is een glimlach op mijn gezicht Maar ik doe maar alsof Mijn leven nemen Een dag tegelijk Omdat ik niet kan bedenken wat ik anders moet doen Neem even de tijd Om een ??beslissing te nemen Als er niemand anders is dan jij Dezelfde oude zon zou 's ochtends schijnen Dezelfde heldere ogen zouden me naar huis brengen En de maan zou ver boven mijn hoofd opkomen En kom de nacht alleen door En dezelfde oude zon zal 's ochtends schijnen Dezelfde heldere sterren zullen me naar huis brengen En de wolken zullen ver boven mijn hoofd opstijgen Ik kom wel alleen door de nacht Vertel me wat ik moet doen Nu waakt niemand over mij Als ik kalm lijk te zijn Nou, het is allemaal een illusie Vertel me wat ik moet doen Wanneer de angst voor de nacht over me heen komt Er is een glimlach op mijn gezicht Gewoon om de verwarring te verbergen Mijn leven nemen Een dag tegelijk Omdat ik niet kan bedenken wat ik anders moet doen Neem even de tijd Om een ??beslissing te nemen Als er niemand anders is dan jij Dezelfde oude zon zou 's ochtends schijnen Dezelfde heldere ogen zouden me naar huis brengen En de maan zou ver boven mijn hoofd opkomen En kom de nacht alleen door En dezelfde oude zon zal 's ochtends schijnen Dezelfde heldere sterren zullen me naar huis brengen En de wolken zullen ver boven mijn hoofd opstijgen Ik kom wel alleen door de nacht