Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Alan Parsons Project Songtekst: I Wouldn't Want To Be Like You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Alan Parsons Project - I Wouldn't Want To Be Like You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Wouldn't Want To Be Like You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Alan Parsons Project! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Alan Parsons Project en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Wouldn't Want To Be Like You .

Origineel

If I had a mind to
I wouldn't wanna think like you
And if I had time to
I wouldn't wanna talk to you

I don't care
What you do
I wouldn't want to be like you

If I was high class
I wouldn't need a buck to pass
And if I was a fall guy
I wouldn't need no alibi

I don't care
What you do
I wouldn't want to be like you

Back on the bottom line
Diggin' for a lousy dime
If I hit a mother lode
I'd cover anything that showed

I don't care
What you do
I wouldn't want to be like you

 

Vertaling

Als ik er het verstand voor had
Zou ik niet als jou willen denken
En als ik er de tijd voor had
zou ik niet als jou willen praten

Het maakt me niet uit
Wat je doet
Ik zou niet willen zijn als jij

Als ik van de hoogste klasse was
Zou ik geen geld nodig hebben om te passeren
En als ik een zondebok was
Zou ik geen alibi nodig hebben

Het maakt me niet uit
Wat je doet
Ik zou niet willen zijn als jij

Terug naar het begin
Zoekend naar een muntje
Als ik een ader geraakt had
Zou ik alles bedekken wat zichtbaar was

Het maakt me niet uit
Wat je doet
Ik zou niet willen zijn als jij