Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Alan Walker Songtekst: Tired

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Alan Walker - Tired ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Tired? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Alan Walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Alan Walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Tired .

Origineel

I see those tears in your eyes I feel so helpless inside Oh love, there's no need to hide Just let me love you when your heart is tired [Verse 1] Cold hands, red eyes Packed your bags at midnight They've been there for weeks I don't know what came by me [Pre-Chorus] Just roll up a cigarette Just forget about this mess Been waiting on the sidelines From the sidelines [Chorus] I see those tears in your eyes And I feel so helpless inside Oh love, there's no need to hide Just let me love you when your heart is tired If your ghost pulls you up high And it feels like you've lost who you are My love, there's no need to hide Just let me love you when your heart is tired Just let me love you Just let me love you Just let me love you Just let me love you Just let me love you when your heart is tired ADVERTISEMENT [Verse 2] When you whisper, I'm alright But I see through your white lies But these walls don’t talk And if they could, they’d say [Pre-Chorus] Can't hide the secrets You can't forget about this mess I'm waiting on the sidelines From the sidelines [Chorus] I see those tears in your eyes And I feel so helpless inside Oh love, there's no need to hide Just let me love you when your heart is tired If your ghost pulls you up high And it feels like you've lost who you are My love, there's no need to hide Just let me love you when your heart is tired Just let me love you Just let me love you Just let me love you Just let me love you Just let me love you when your heart is tired I see those tears in your eyes And I feel so helpless inside My love, there's no need to hide Just let me love you when your heart is tired

 

Vertaling

Ik zie die tranen in je ogen Ik voel me zo hulpeloos binnen Oh liefde, het is niet nodig om te verbergen Laat me maar van je houden als je hart moe bent [Vers 1] Koude handen, rode ogen Verpakte je tassen om middernacht Ze zijn er al weken geweest Ik weet niet wat er door mij is gekomen [Pre refrein] Gewoon een sigaret oprollen Vergeet gewoon deze puinhoop Wachten op de zijlijn Van de kantlijn [Koor] Ik zie die tranen in je ogen En ik voel me zo hulpeloos binnen Oh liefde, het is niet nodig om te verbergen Laat me maar van je houden als je hart moe bent Als je spook je hoog trekt En het voelt alsof je hebt verloren wie je bent Mijn liefde, het is niet nodig om te verbergen Laat me maar van je houden als je hart moe bent Laat me gewoon van je houden Laat me gewoon van je houden Laat me gewoon van je houden Laat me gewoon van je houden Laat me maar van je houden als je hart moe bent ADVERTENTIE [Vers 2] Als je fluistert, ben het goed Maar ik zie door je witte leugens Maar deze muren praten niet En als ze dat konden, zouden ze zeggen [Pre refrein] Kan de geheimen niet verbergen U kunt deze rotzooi niet vergeten Ik wacht op de zijlijn Van de kantlijn [Koor] Ik zie die tranen in je ogen En ik voel me zo hulpeloos binnen Oh liefde, het is niet nodig om te verbergen Laat me maar van je houden als je hart moe bent Als je spook je hoog trekt En het voelt alsof je hebt verloren wie je bent Mijn liefde, het is niet nodig om te verbergen Laat me maar van je houden als je hart moe bent Laat me gewoon van je houden Laat me gewoon van je houden Laat me gewoon van je houden Laat me gewoon van je houden Laat me maar van je houden als je hart moe bent Ik zie die tranen in je ogen En ik voel me zo hulpeloos binnen Mijn liefde, het is niet nodig om te verbergen Laat me maar van je houden als je hart moe bent