Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alanis morissette Songtekst: so unsexy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alanis morissette - so unsexy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so unsexy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alanis morissette! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alanis morissette en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so unsexy .

Origineel

Oh these little rejections how they add up quickly. One small sideways look and I feel so ungood. Somewhere along the way I think I gave you the powerto make. Me feel the way I thought only my father could. Oh these little rejections how they seem so real to me. One forgotten birthday I'm all but cooked. How these little abandonments seem to sting so easily. I'm 13 again am I 13 for good?. I can feel so unsexy for someone so beautiful. So unloved for someone so fine. I can feel so boring for someone so interesting. So ignorant for someone of sound mind. Oh these little protections how they fail to serve me. One forgotten phone call and I'm deflated. Oh these little defenses how they fail to comfort me. Your hand pulling away and I'm devastated. I can feel so unsexy for someone so beautiful. So unloved for someone so fine. I can feel so boring for someone so interesting. So ignorant for someone of sound mind. When will you stop leaving baby?. When will I stop deserting baby?. When will I start staying with myself?. Oh these little projections how they keep springing from me. I jump my ship as I take it personally. Oh these little rejections how they disappear quickly. The moment I decide not to abandon me

 

Vertaling

Oh deze kleine afwijzingen hoe snel ze optellen. Een kleine zijdelingse blik en ik voel me zo slecht. Ergens onderweg denk ik dat ik je de kracht gaf om. Me te laten voelen zoals ik dacht dat alleen mijn vader dat kon. Oh deze kleine afwijzingen hoe ze zo echt lijken voor mij. Een vergeten verjaardag, ik ben zo goed als gaar. Hoe deze kleine verlatingen zo gemakkelijk lijken te prikken. Ik ben weer 13, ben ik voorgoed 13? Ik kan me zo onsexy voelen voor iemand die zo mooi is. Zo ongeliefd voor iemand die zo fijn is. Ik kan me zo saai voelen voor iemand die zo interessant is. Zo onwetend voor iemand met een gezond verstand. Oh deze kleine beschermingen hoe ze falen om mij te dienen. Eén vergeten telefoontje en ik ben leeggelopen. Oh deze kleine verdedigingen hoe ze falen om me te troosten. Je hand trekt weg en ik ben er kapot van. Ik kan me zo onsexy voelen voor iemand die zo mooi is. Zo ongeliefd voor iemand die zo fijn is. Ik kan me zo saai voelen voor iemand die zo interessant is. Zo onwetend voor iemand met een gezonde geest. Wanneer stop je met baby verlaten? Wanneer zal ik ophouden baby te verlaten? Wanneer zal ik beginnen bij mezelf te blijven? Oh deze kleine projecties hoe ze blijven springen van mij. Ik spring van het schip als ik het persoonlijk neem. Oh deze kleine afwijzingen hoe ze snel verdwijnen. Op het moment dat ik besluit mezelf niet in de steek te laten