Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alannah myles Songtekst: give me love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alannah myles - give me love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give me love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alannah myles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alannah myles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give me love .

Origineel

Uhuh... Uhuh... Try a little kindness baby Show a little empathy When my eyes are filled with blindness Try a little sympathy with me Careful of the things you say with me If you wanna have your way with me Whisper in my ear real low but, Spare Me The Sorrow... Spare Me The Sorrow... (Give me love and youll never be sorry, Id rather be alone than lonely) (Theres a price to pay for freedom, I wanna know if you are for me) Uhuh... Uhuh... Give love and youll never be sorry Theres a price to pay for freedom I can smell the morning glory Will it in your heart and your will be done with me Careful of the time you spend with me If you wanna learn to bend with me You can have your way you know but, Spare Me the Sorrow... Spare Me The Sorrow... O child, comon child, comon child, Oh, oh child, comon child Oh, oh, oh, comon child Oh, oh, cmon, comon child Mmmmm... I only wanna see you smile Rather be alone than lonely Id rather be, Id rather be alone than lonely Ah... with you Spare Me The Sorrow... Spare Me The Sorrow... Try a little kindness baby!

 

Vertaling

Uhuh... Uhuh... Probeer een beetje vriendelijkheid baby Toon een beetje empathie Wanneer mijn ogen gevuld zijn met blindheid Probeer een beetje sympathie met mij Voorzichtig met de dingen die je tegen me zegt Als je je zin met me wilt krijgen Fluister in mijn oor heel laag maar, Bespaar me het verdriet... Spaar me het verdriet... (Geef me liefde en je zult er nooit spijt van krijgen, Ik ben liever alleen dan eenzaam) (Theres a price to pay for freedom, I wanna know if you are for me) Uhuh... Uhuh... Geef liefde en je zult er nooit spijt van krijgen Theres a price to pay for freedom Ik kan de ochtendglorie ruiken Wil het in je hart en je wil is gedaan met mij Wees voorzichtig met de tijd die je met mij doorbrengt Als je wilt leren met me mee te buigen Je kan je zin krijgen weet je maar, Spaar me het verdriet... Spaar me het verdriet... O kind, komaan kind, komaan kind, Oh, oh kind, kom kind Oh, oh, oh, komaan kind Oh, oh, komaan, komaan kind Mmmmm... I only wanna see you smile Liever alleen dan eenzaam Ik ben liever, ik ben liever alleen dan eenzaam Ah... met jou Bespaar me het verdriet... Spaar me het verdriet... Probeer een beetje vriendelijkheid baby!