Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alannah myles Songtekst: kick start my heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alannah myles - kick start my heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kick start my heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alannah myles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alannah myles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kick start my heart .

Origineel

You're kinda cool, a little rough You're skin and bones and you talk so tough You take your time, you like to make me waiting Just when I'm ready to accelerate You want to see me in the middle of the night You hit the streets, you're riding every night, you want to Kick start my heart, kick start my heart Kick start my heart, kick start my heart You get me going, you got the touch And then you tell me that I want too much You call me angel, say I'm a child Then you hit me with that rebel smile You want to take me and you know I want to go I lose control so easily, you know how to Kick start my heart, kick start my heart Kick start my heart, kick start my heart Kick start my heart, kick start my heart Kick start my heart, kick start my heart Kick start my heart, kick start my heart (You get me going, you got my heart, you get me going, you got the touch)

 

Vertaling

Je bent een beetje cool, een beetje ruw Je bent vel over been en je praat zo stoer Je neemt je tijd, je laat me graag wachten Net wanneer ik klaar ben om te accelereren Je wilt me midden in de nacht zien Je gaat de straat op, je rijdt elke nacht, je wilt Kick start mijn hart, kick start mijn hart Kick start mijn hart, kick start mijn hart You get me going, you got the touch And then you tell me that I want too much Je noemt me engel, zegt dat ik een kind ben Dan sla je me met die rebelse lach Je wilt me meenemen en je weet dat ik wil gaan Ik verlies zo gemakkelijk de controle, jij weet hoe je Kick start mijn hart, kick start mijn hart Kick start mijn hart, kick start mijn hart Start mijn hart, start mijn hart Kick start my heart, kick start my heart Kick start my heart, kick start my heart (You get me going, you got my heart, you get me going, you got the touch)