Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert collins Songtekst: bending like a willow tree

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert collins - bending like a willow tree ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bending like a willow tree? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bending like a willow tree .

Origineel

If you don't bend you'll have to break It's good advise but a little too late Nothin' but trouble everywhere I go, yeah What I've been through you never know Got me down on my bendin' knee Weepin' and bendin' like a willow tree I'm not lyin' it's not a fake You can tell by the look on my face Just so much a man can take Sooner or later he's gotta break Yes, I'm down on my bendin' knee Weeping an' bendin' like a willow tree Like a bitter pill that ya have to take I'm beggin' you baby, you say it's too late For goodness sakes please give me a break Just a little more that I can take Got me down on my bendin' knee Weepin' and bendin' like a willow tree

 

Vertaling

Als je niet buigt, moet je breken Het is een goed advies, maar een beetje te laat Niets dan problemen overal waar ik ga, ja Wat ik heb meegemaakt, weet je nooit Ik zat op mijn gebogen knie Huilend en buigend als een wilg Ik lieg niet, het is geen nep Je kunt het zien aan de blik op mijn gezicht Zoveel kan een man verdragen Vroeg of laat moet hij breken Ja, ik zit op mijn gebogen knie Een 'buiging' huilen als een wilg Als een bittere pil die je moet nemen Ik smeek je schat, je zegt dat het te laat is Geef me alsjeblieft een pauze Nog iets meer dat ik kan verdragen Ik zat op mijn gebogen knie Huilend en buigend als een wilg