Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert collins Songtekst: blackjack

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert collins - blackjack ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blackjack? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blackjack .

Origineel

Ah, let me tell you people About this Blackjack game It's caused me nothing but trouble And I've only myself to blame Hey hey hey, yeah How unlucky can one man be Well every quarter I get now Lord, Blackjack takes it away from me My friends don'te around me Because I've been so blind I can't even borrow a nickle Now I've almost lost my mind Hey hey hey, yeah How unlucky can one man be Well every quarter I get Lord, Blackjack takes it away from me I sat there with two tens I thought I'd have some fun The dealer hit sixteen with a five Just enough to make twenty one Hey hey hey, yeah yeah How unlucky can one man be Well every quarter I get Yeah, Blackjack takes it away from me

 

Vertaling

Ah, laat me je mensen vertellen Over dit Blackjack-spel Het heeft me alleen maar problemen bezorgd En ik heb alleen mezelf de schuld Hey hey hey, ja Hoe ongelukkig kan een man zijn Elk kwartaal krijg ik nu Heer, Blackjack neemt het van me af Mijn vrienden zijn niet om me heen Omdat ik zo blind ben geweest Ik kan niet eens een stuiver lenen Nu ben ik bijna gek geworden Hey hey hey, ja Hoe ongelukkig kan een man zijn Elk kwartaal krijg ik Heer, Blackjack neemt het van me af Ik zat daar met twee tienen Ik dacht dat ik plezier zou hebben De dealer sloeg zestien met een vijf Net genoeg om eenentwintig te maken Hey hey hey, yeah yeah Hoe ongelukkig kan een man zijn Elk kwartaal krijg ik Ja, Blackjack neemt het me af