Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert collins Songtekst: dyin flu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert collins - dyin flu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dyin flu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dyin flu .

Origineel

Well I'm dyin' of the flu Honey I don't know what to do Well I'm dyin with the flu And I don't know what to do Well my doctor gave me up He said I can't do no more for you Please tell my girlfriend Tell her I'm goin' a home Yea please tell my girlfriend Tell her I'm goin' home Yeah you tell her the flu killed him And I don't want her to weep and moan Well it's gettin' dark, everything seem to fade out Well it's gettin' dark, everything seem to be fading out Well I hate to leave this old girl But I'll find out what dyin' is all about

 

Vertaling

Nou, ik heb last van de griep Schat, ik weet niet wat ik moet doen Nou, ik heb last van de griep En ik weet niet wat ik moet doen Nou, mijn dokter heeft me opgegeven Hij zei dat ik niets meer voor je kan doen Vertel het mijn vriendin Zeg haar dat ik naar huis ga Ja, vertel het mijn vriendin Zeg haar dat ik naar huis ga Ja, vertel haar dat de griep hem heeft vermoord En ik wil niet dat ze huilt en kreunt Nou, het wordt donker, alles lijkt te vervagen Nou, het wordt donker, alles lijkt te vervagen Nou, ik haat het om dit oude meisje te verlaten Maar ik zal erachter komen waar het allemaal om gaat