Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert collins Songtekst: i m beginning to wonder

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert collins - i m beginning to wonder ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m beginning to wonder? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m beginning to wonder .

Origineel

I begin to wonder, baby What's goin' on when I'm not at home I begin to wonder, baby I know you ain't there all alone Every time I have to leave you, woman I wonder who's takin' my place and turnin' you on I begin to wonder, woman Why I worry everyday I said, I begin to wonder, woman Wonder why I feel this way I be home early Tuesday evenin' Better hide your part-time man away I begin to wonder, woman Why we wasted all this time I begin to wonder, baby Wonder why we didn't see the signs What we did, we've now forgotten What we had, we've left behind

 

Vertaling

Ik begin me af te vragen, schat Wat is er aan de hand als ik niet thuis ben Ik begin me af te vragen, schat Ik weet dat je er niet alleen bent Elke keer als ik je moet verlaten, vrouw Ik vraag me af wie mijn plaats inneemt en je opwindt Ik begin me af te vragen, vrouw Waarom ik me elke dag zorgen maak Ik zei, ik begin me af te vragen, vrouw Vraag me af waarom ik me zo voel Ik ben dinsdagavond vroeg thuis Verberg uw parttime man beter Ik begin me af te vragen, vrouw Waarom we al die tijd hebben verspild Ik begin me af te vragen, schat Vraag me af waarom we de borden niet hebben gezien Wat we hebben gedaan, zijn we nu vergeten Wat we hadden, hebben we achtergelaten