Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert collins Songtekst: if trouble was money

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert collins - if trouble was money ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if trouble was money? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if trouble was money .

Origineel

If trouble was money, I'd swear I'd be a millionaire If trouble was money, babe, I'd swear I'd be a millionaire For you I'd buy the whole world, woman, I'd buy the whole world and have money to spare, yeah Worry, worry, worry, worry, babe, I had worries on my mind, yeah I said, worry, worry, worry, worry, woman, I had worries all my life, yeah yeah You know times is hard, baby, I swear, I won't tell you know lie My mother used to tell me, she said, "Son, there gonna be days, gonna be days like this" My mother used to tell me, she said, "Son, there gonna be days, it's gonna be days, be days like this" She said, "I always want you to be a winner", she said, "Son, I don't want you to quit"

 

Vertaling

Als problemen geld waren, zou ik zweren dat ik miljonair zou zijn Als problemen geld waren, schat, zou ik zweren dat ik miljonair zou zijn Voor jou zou ik de hele wereld kopen, vrouw, ik zou de hele wereld kopen en geld over hebben, ja Maak je zorgen, maak je zorgen, maak je zorgen, schat, ik had zorgen om me, ja Ik zei: maak je zorgen, maak je zorgen, maak je zorgen, vrouw, ik had mijn hele leven zorgen, ja ja Je weet dat het moeilijk is, schat, ik zweer het, ik zal je niet vertellen dat je liegt Mijn moeder vertelde me altijd, ze zei: "Zoon, er zullen dagen zijn, dagen als deze" Mijn moeder vertelde me altijd, ze zei: "Zoon, er zullen dagen zijn, het zullen dagen zijn, dagen als deze" Ze zei: "Ik wil altijd dat je een winnaar bent", ze zei: "Zoon, ik wil niet dat je stopt"