Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert collins Songtekst: if you love me like you say

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert collins - if you love me like you say ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you love me like you say? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you love me like you say .

Origineel

If you love me like you say Why you treat me like you do? If you love me like you say, baby Why you treat me like you do? Well I ain't no fool I'm cool, I know the rule Said ya'd never run around Said ya'd never stay out late Said ya'd never run around, baby Said ya'd never stay out late Let me tell ya pretty baby I've got to set ya straight If you love me like ya say Why you treat me like ya do? If you love me like ya say, baby Why you treat me like ya do? Well I ain't no fool I'm cool, I know the rule Hey! Said ya'd never run around Said ya'd never stay out late Said ya'd never run around, baby Said ya'd never stay out late Let me tell ya pretty baby I've got to set ya straight Why-yi-yi-yi Oh let ya, set ya straight Why-yi-yi-yi I'm cool, I know the rule

 

Vertaling

Als je van me houdt zoals je zegt Waarom behandel je me zoals je doet? Als je van me houdt zoals je zegt, schat Waarom behandel je me zoals je doet? Nou, ik ben niet gek Ik ben cool, ik ken de regel Zei dat je nooit zou rondrennen Zei dat je nooit laat weg zou blijven Zei dat je nooit zou rondrennen, schat Zei dat je nooit laat weg zou blijven Laat me je een mooie baby vertellen Ik moet je rechtzetten Als je van me houdt zoals je zegt Waarom behandel je me zoals je doet? Als je van me houdt zoals je zegt, schat Waarom behandel je me zoals je doet? Nou, ik ben niet gek Ik ben cool, ik ken de regel Hallo! Zei dat je nooit zou rondrennen Zei dat je nooit laat weg zou blijven Zei dat je nooit zou rondrennen, schat Zei dat je nooit laat weg zou blijven Laat me je een mooie baby vertellen Ik moet je rechtzetten Waarom-yi-yi-yi Oh laat je, zet je recht Waarom-yi-yi-yi Ik ben cool, ik ken de regel