Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert collins Songtekst: quicksand

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert collins - quicksand ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quicksand? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quicksand .

Origineel

They tell me love is like quicksand, can't stop when you're sinkin' down Tell me love is like quicksand, you can't stop when you're sinkin' down My gal lead me down to the suction and I know I just can't turn around She's a hardheaded woman, an' she always treat me wrong She's a hardheaded woman, an' she always treat me wrong She treat me so bad, that's when she make me weep an' moan Hey! She's a hardheaded woman, she always treat me wrong I'm sick an' down baby, 'cause you always treat me wrong My handle raised for help, won't you listen to me weep an' moan? Hey!

 

Vertaling

Ze vertellen me dat liefde als drijfzand is en niet kan stoppen als je zinkt Vertel me dat liefde als drijfzand is, je kunt niet stoppen als je zinkt Mijn meid leidde me naar de afzuiging en ik weet dat ik me gewoon niet kan omdraaien Ze is een koppige vrouw, een 'ze behandelt me ??altijd verkeerd Ze is een koppige vrouw, een 'ze behandelt me ??altijd verkeerd Ze behandelt me ??zo slecht, dat is wanneer ze me laat huilen Hallo! Ze is een koppige vrouw, ze behandelt me ??altijd verkeerd Ik ben ziek van een 'down baby', omdat je me altijd verkeerd behandelt Mijn handvat omhoog voor hulp, wil je niet naar me luisteren terwijl ik huil en kreun? Hallo!