Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: albert collins Songtekst: things i used to do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: albert collins - things i used to do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van things i used to do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van albert collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van albert collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals things i used to do .

Origineel

The things that I used to do Lord I won't do no more The things that I used to do Lord I won't do no more Used to sit and hold your hand, baby Beggin' you, not today I used to search all night for you baby And I search always anything I used to search all night for you baby And I search always anything Yeah and I knew all along, darlin' You was out somewhere with your other man I'm gonna send you back to your mother, baby Or I'm gonna back to my family too I'm gonna send you back to your mother, baby Or I'm gonna back to my family too Nothin' I ever do pleases you, darlin' Or I just can't get along with you

 

Vertaling

De dingen die ik vroeger deed Heer, ik zal niet meer doen De dingen die ik vroeger deed Heer, ik zal niet meer doen Gebruikt om te zitten en je hand vast te houden, schat Beggin 'you, niet vandaag Ik zocht de hele nacht naar je baby En ik zoek altijd alles Ik zocht de hele nacht naar je baby En ik zoek altijd alles Ja en ik wist het al die tijd, schat Je was ergens met je andere man Ik stuur je terug naar je moeder, schat Of ik ga ook terug naar mijn familie Ik stuur je terug naar je moeder, schat Of ik ga ook terug naar mijn familie Niets dat ik ooit doe, behaagt je, schat Of ik kan gewoon niet met je overweg